pátek 18. srpna 2017

Cedr atlaský glauca pendula

Cedr atlaský glauca pendula

Existují základní druhy, z nichž nejmrazuvzdornější pro naše klima jsou atlaský cedr (zelený a modrozelený) a cedr libanonský (zelený), . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Mladá rostlina má sloupovitý tvar s rozložitými výhony, které . Modrý cedr atlaský je u nás spolehlivě mrazuvzdorný do -24°C a dobře snáší . ROZMNOŽOVÁNÍ: Čisté druhy semeny, kultivary roubováním na cedr atlaský (C. atlantica) nebo cedr libanonský (C. libani), popřípadě i. Objem kontejneru (l): 285. Tento produkt již není na skladě s těmito vlastnostmi, ale je k . Hledat v encyklopedii rostlin: cedr. Jehličnan, tvar smuteční, listy jehlicovité, solitéra, zajímavá barva listů.


Cedr atlaský glauca pendula

Cedr je z dálky velmi působivý, ale ještě impozantnějším dojmem působí, pokud se protáheme pod . Vyniká hlavně stříbrným jehličím a nezaměnitelným habitem. Cedr libanonský převislý ´ GLAUCA PENDULA ´ . Větve se šedozelenými jehlicemi se . Cedr atlaský je světlomilnou horskou dřevinou. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Na zahradě mám cedr atlaský glauca a taky mj.


Obecně platí, že nejméně náročný na pěstování je cedr atlaský , o něco. Caragana arborescens 'Pendula', čimišník obecný, Sibiř, Mandžusko, A. Glauca Pendula ´ - kmen je převislý, větve visí záclonovitě dolů, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky