pondělí 28. srpna 2017

Muchovnik prince william

Silně mrazuvzdorný až do -40°C. Nalezené zboží: Nebyly nalezeny žádné položky. Prince William dorůstá do . Nabízíme komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně, arboristické služby (péče o dřeviny, řezy a kácení stromů pomocí stromolezeckých technik) a. MUCHOVNÍK - INDIÁNSKÉ BORŮVKY nebo také ROZINKOVÝ STROM.


Stĺpovitý muchovník kompaktného úzkeho tvaru s mimoriadne sladkými plodmi, ktoré tvarom a chuťou pripomínajú čučoriedky.

Amelanchier alnifolia var. Je nenáročný a nepotrebuje . Plod: veľkosť ríbezle, pripomínajú chuť sladkoplodej jarabiny a čučoriedok. Ker 5-m, plody na priamy konzum, . Vzhľadovo, chuťovo aj využitím silne pripomína klasické čučoriedky, hlavným rozdielom oproti nim je.


PRINCE WILLIAM , amelanchier muchovník, velkokvětá odrůda, kontejner 5-2l. Velkokvětá odrůda muchovníku, nenáročná na pěstování. Rychlé dodání, skvělé ceny, kvalitní rostliny.


Odrůda vyšlechtěná v USA s bohatým květenstvím.

V létě má velké množství chutných modročerných plodů. Plody jsou sladké, výborné chuti. Na rozdiel od nich však muchovník nepotrebuje kyslú pôdu. Muchovník pochází z Kanady a patří mezi méně známé ovocné druhy.


Ruský muchovník, středně raný, aromatické plodyvíce. Muchovník, nazývaný tiež aljašská čučoriedka, je bohato rodiaci ovocný ker. Kvitne skoro na jar a má krásne velké kvety s dlhými lupeňmi. Chuť je osvěžující, sladce navinulá. Popis: Veľmi pekný severoamerický ker alebo malý strom, ktorý je atraktívny počas všetkých ročných období.


Priťahuje pozornosť dokonca aj v zime, keď jeho. Vzrast: ker je kompaktný, v dospelosti dosahuje . Extra veľkoplodý samoopelivý muchovník , s vysokou úrodou. Dôsledná kontrola kvality! Nenáročný muchovník : Ktorá odroda je najlepšia na zber plodov?


Kanadské borůvky - pěstujeme na plném slunci - vysoká . Velmi dekorativní odrůda muchovníku známá také . Nevíte si rady se zahradou? BORŮVKA ALASKA ( muchovník )- AMELANCHIER. Z jedné rostliny dosud největší úroda.

Rastú najmä vo vlhkých lesoch a na brehoch riek Európy, Ázie a Severnej Ameriky. Muchovníky sa pestujú na krovinových záhonoch alebo ako solitéry. Odvar z kvetov posilňuje srdce a znižuje krvný tlak.


Nakupujte už dnes, najvyšia kvalita . Plodom sú guľaté s priemerom do cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky