čtvrtek 31. srpna 2017

Prodám rotační plečku vari

Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů vari. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dobrý den, prodám Terra - Vari systém včetně příslušenství. Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar.


Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s . Zdravím všechny vynohradníky. Mnoho majitelů Vari Systému se vrací k pěstovaní zeleniny a brambor na svých. Místo předního kolečka je válec.


Pro majitele strojů staršího data výroby TERRA - VARI. Ve výrobním programu nadále zůstává příslušenství pro původní provedení malotraktorů TERRA a VARI. Tato nabídka od prodejce. VARI ABG 4sekačka s pojezdem POSLEDNÍ KUS ! Plečka je bez zavlačecích prutů.


Rotační plečka Vari , Rotační plečka Vari , cena. Pasivní plečka VARI je tažená za malotraktorem a připojuje se do závěsu Z-01 . Malý pojezdový nosič - rotační sekačka průměr 60cm, shrnovač x obraceč sena. Bubnovou benzínovou sekačku Vari Pony IIA ve výborném stavu, včetně příslušenství. Skládá se z těchto částí - pohonná jednotka, převodová skříň s nápravou, převodová skříň s koly, žací stroj, rotační plečka , . PP-provzdušňovač VARI výrobce VARI v prodeji v kategorii Malotraktory,. Možno i nějaké díly z další plečky.


Vysokootáčková rotační plečka , jejímž hlavním úkolem je jemné . Prodám sekačku VARI Agrozet Jičín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky