pondělí 3. července 2017

Mochna oranžová

Je to velmi nenáročný keřík, který kvete téměř po celé léto až do zámrazu. Je vhodný jako solitéra, do skupin, do skalek i do nádob. Vyžaduje slunné stanoviště a je nenáročná na půdní podmínky. BARVA KVĚTŮ, červená až oranžová.


Mají miskovitý tvar a jsou obvykle bílé, růžové, žluté, oranžové nebo červené.

Barva květu ‎: ‎bílá, krémová, oranžová, růžová,. Neúnavně kvetoucí dřeviny nižšího vzrůstu s mírně převislými větvičkami s opadavými drobnými trávově zelenými listy. Jukl tinktura mochna stříbrná ml.


Mochna křovitá Sophie´s Orange. Nabízené sazenice veliksti cca . Kvete žluto- oranžovými , pětičetnými, miskovitými květy, které vykvétají na dřevině od . Nádherně kvetoucí kultivar mochny , který je.

Cena za kus (kus): Kč,00. Potentilla fruticosa „Red Ace“, mochna křovitá oranžová. Zeptejte se na tento produkt.


Množství: Hodnocení zákazníků: Zatím zde . Nižší odrůda mochny , květy nápadné zlatavě oranžové až červeno- oranžové. Jako třeba touto nápadně ohnivě červenou až oranžově kvetoucí odrůdou, jež sama sebe nazývá rudým esem – Red Ace. MOCHNA KŘOVITÁ patří mezi nízké opadavé keře, které se vyznačují značnou.


Možná jste se s mochnou už setkali, když ne na zahradě, tak v přírodě. Kvete nádhernou oranžovou barvou až do zámrazu. Svým zabarvením krásně zapadá do podzimního počasí. Dýně x barva oranžová , velikost 12cm.


Nízký hustý keřík, spodní větve většinou poléhavé. Dlouhá doba kvetení : květen – říjen. Podle kultivaru květy bílé, žluté, oranžové nebo červené.


Má hned několik předností, které by jí ostatní mochny mohly závidět.

Od června až do srpna rozkvétají četné zářivé květy žluto- oranžové barvy. Květy jsou oranžové od začátku léta až do podzimu. Průhonicích více jak třicetiletou historii a je. Svou odolností vůči mrazu, ale i chorobám a škůdcům jsou mochny.


Listy jsou drobné, zpeřené a tmavozelené. Vhodné stanoviště je slunce až polostín s mírně vlhkou . Nová odrůda mochny s jasně žlutými a nápadně velkými květy. Zářivé miskovité květy mochen jsou co do barvy velmi proměnlivé: mohou být žluté, meruňkové, oranžové , červené i růžové.


Bíle, červeně, oranžově a růžově kvetoucí kultivary jsou méně otužilé, více náročné na. Pro některé barevné kultivary (růžové, červené, oranžové ) je výhodnější. Okvětní lístky světle žluté, na bázi sytě žluté až oranžové , kališní lístky vejčitě kopinaté.


Květ mochny je drobný bílý, žlutý, oranžový až do červena a jeho období zasahuje od pozdního léta do brzkého podzimu. Kvete v červnu až srpnu žlutými, oranžovými nebo červenými květy, může být i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky