středa 28. srpna 2019

Dipladenia přezimování

The dipladenia , který je také známý jako Mandevilla klesne jejich nádherné množstvím květin a úžasné. Dipladenie pochází z Brazilie, kde žije jako pnoucí liana. Mnohdy bývá úspěšné i přezimování v teple obývacího pokoje, dipladenie pak ale v . Dipladénie , někdy také uváděná jako Mandevilla, je několikametrová. Ideálním místem pro přezimování jsou zimní zahrady, které ale bohužel .

Přeji dobrý den všem pěstitelům Diplandie, Předesílám, že nemám rád květiny co se musí stěhovat, je to jen pro zlost a nese to problémy. Každou sezonu se v sortimentu balkonovek objevuje mnoho novinek. Některé jsou brzy zapomenuty, jiné si získají oblibu – k takovým patří . Mandevila je jednou z nejatraktivnějších přenosných rostlin.


Pěstovat ji lze i celoročně v interiéru, avšak na balkóně vyniká nejlépe. Mandevilla sundaville Mandevilla neboli dipladenia , je liána dorůstající. Na přezimování od konce září je vhodné umístit sundaville do zimní .

Dobrý večer, četla jsem vaše příspěvky o pěstování dipladenie. Ideální pro přezimování je světlé chladnější místo, podobně jako pro fuchsie, citrusy, oleandry a další kbelíkové rostliny. Avšak úspěšně přezimovat tyto rostlinné krásky je umění.


Budeme diskutovat o rozdílu mezi dipladenii a . Při dobré péči mandevila pokvete po celé léto až do října. Pokud se rozhodnete ji nechat přezimovat , musíte ji uložit ještě před začátkem . Platný vědecký název rodu však zní Mandevilla. Pokud žijete v chladném podnebí (cokoliv nižší než zóny devět až 11), je možné přezimovat dipladenu uvnitř.


Přezimování Přezimování begonií se odlišuje od většiny balkonových rostlin. Mandevilla je bujně rostoucí popínavá rostlina, která dokáže za léto vyrůst až do výše tří metrů. Domácí RostlinyDaliDomov A ZahradaZahradyChytré NápadyRostliny . Po prezimovaní ju presaďte do väčšej nádoby.


Do venkovního prostředí Mandevilu umisťujeme v druhé polovině května (po ledových mužích) a k přezimování ji stěhujeme koncem října, nebo když teplota . Sundaville, přesněji řečeno mandevilla, česky dipladénie , je rostlina v Česku méně známá. O to větší je zájem o její pěstování, které se v .

Pokud nemáte vhodné podmínky pro přezimování rostliny, můžete ji pěstovat jako . Pěstování fuchsií: přezimování , zaštipování, hnojení, letnění. Dotaz: Dobrý den, prosím o informci , jak přezimovat balkonovou květinu Sundaville. Děkuji a přeji krásný den. Mne sa dokonca tento rok podarili obe aj prezimovať tak som rada. Mandevillas a dipladenia jsou dvě z nejoblíbenějších kontejnerových rostlin.


Nejsou mrazuvzdorné a je třeba je přezimovat na chladném světlém místě v . Při přezimování na světlém místě zůstává stálezelená, jen při . Ak rastlinu včas prenesiete do chladného a svetlého priestoru, môžete ju úspešne prezimovať. Krásne KvetyKvetináčeZáhradyDecoRastliny. Po prenesení dnu môže stratiť časť listov, je to . Mandevilla není odolná vůči mrazu, takže na začátku zimy zemře, pokud ji nechcete umístit do chladné místnosti chráněné před mrazem.


Doporučuje se přezimovat ji při teplotě kolem ° C, ale nevadí jí ani vyšší teplota. Dobrý deň, mam sundaville dnu v dome pretože som si myslela že prezimujú, no vyzerá to s nimi všelijako. Môžu tieto kvety prezimovať alebo . Neviem sa nikde dopátrať, ako ju vlastne prezimovať okrem chladnej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky