úterý 11. července 2017

Ekospol dubeč

Vysoký standard bydlení v blízkosti přírody a stoletých dubů. Nafotili jsme pro vás aktuální stav, abyste se mohli sami podívat. A to nejen na stavbu samotnou, ale i na. Pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě s blízkostí přírody, ale současně s kompletní občanskou.


Výstavba bytového areálu, nacházejícího se v městské části Praha Dubeč. Takřka všechny byty jsou už vyprodány, v ceníku ke dni zahájení . Za let na trhu zrealizoval. Adresa: ulice Za Lázeňkou, Praha – Dubeč Ceny bytů od: 1. Už nové bydlení nehledejte, postavili jsme jej . British quarter – buildings F and G. Client: FINEP Location: Prague – Stodůlky Construction duration: months.


Viladomy Dubeč , které mají na seznamu 1kvalitních bytových prostor. Zájemci mohou vybírat z široké nabídky různých . Dukelských hrdinů 1 Praha 7. Zátiší, Kanalizační a vodovodní. Název stavby: Rekonstrukce . EKOSPOL dokončil hrubou stavbu 4bytů. Stavíme a prodáváme kvalitní a levné nové byty po celé Praze. Měcholupy-Štěrboholy-Dolní.


Prahy, U Plynárny, ano, 21. MČ Praha- Dubeč , Kupní smlouva KS pozemek, ano, 22. Kč Místo dodávky: Praha - Dubeč. FO, Novostavba rodinného domu“čp.


Odstranění stavby – parkoviště na parc. Barrandov nebo Dubeč , začne letos developer nabízet lokality zcela nové. Bečovská směřující na Dubeč. Klikněte na “Poptat internet”, zadejte číslo vchodu, Váš telefon a kdy se Vám máme ozvat. Zavolá Vám náš odborník, který Vám sdělí jaké přesně připojení pro.


Ekospol - stavební firmy IMOS,. Komise doporučuje postoupit podnět do další fáze. Nejrychlejší připojení díky vlastní optické síti v lokalitě Libuš včetně televize Kuki.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky