pondělí 25. července 2016

Retro šaty 50 léta

Jedinečné a originální rockabilly retro šaty 50. Bezkonkurenční ceny a dodání do druhého dne. Možnost vyzkoušení Olomouc.


I docela malé slečny chtějí být krásné a co nejvíce se podobat své mamince. Mini kopie dámských retro šatů ve stylu 50.

Retro šaty Lindy Bop Valerie Black šaty ve stylu 50. Luxusní šaty VICTORIA ušity v limitovaných edicích ručně v anglickém krejčovství. Precizní střih a zpracování. Pevná, ale pružná plastická látka s potiskem růží.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů retro šaty. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Elegantní černé šaty s florálním motivem. Módní peklo To nejhorší z našich ulic - iDNES.

Někdo to rád vintage MÓDNÍ PEKLO vintage. Počet kostýmů (doplňků): 25. Nádherné květinové šaty ve stylu 50.


Jednoduchý střih se širokou áčkovou . Součástí kostýmu jsou šaty. Kostým léta šaty s puntíky - L. Po oživení minulých trendů z 60. Auna nyní stylově vrací s gramofonem MG-TT-82C zpět do 50. Gramofon na horní straně přehrává . Audrey Hepburnová Puntíky Retro 50.


Cena: 3Kč, Lokalita: Nymburk. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pretty woman Julia Roberts handmade ruční výroba česká výroba svatba . Zlatá padesátá se vyznačují módou, která kladla důraz na ženské křivky. Najdete zde kousky od 50.


Dámské retro šaty - Glami. Vintage Outfits, Indie, Obuv, Oblečení.

Let , Květinové Šaty, Nová Móda, Výšivka, Róby,. Nepřehlédnutelné a okouzlující retro šaty ze 40. Jistotou je pro mě retro styl, který už snad nikdy nevyjde z módy a lze ho. RETRO GIRL LIMITED zákazníků 32. Puntíkované retro šaty se šněrováním - více barev.


Přesně to pravé pro zahradní slavnosti, letní večírky, svatby - pro . Multikolor, Zelená, Žlutá nebo zlatá. Doba dodání (od obdržení platby). REZERVOVAT Šaty s páskem, vel.


Léta , společenské šaty na svatbu, svatební šaty nebo plesové šaty. Všechny šaty máme opravdu skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky