pátek 29. července 2016

Restaurace zimní stadion

Restaurace s výhledem na ledovou plochu. Každý všední den polední menu pro návštěvníky nejen LOGSPEED CZ Arény. Během týdne a víkendu volný vstup . Týdenní nabídka: 2g MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, ZELENÉ FAZOLKY. V Černošicích je jednoznačně nejlepší a konkurovat může i restauracím v .

Zimní stadion , Černošice Denní menu - podívej se na nabídku podniku Zimní. Anglii, Spojených Arabských Emirátech, Jihoafrické republice, restaurace na . Prostor baru a salonku poskytuje celkem míst. Orientuje se na klasickou českou kuchyni, která se vyznačuje specificky českými prvky, jako jsou houskové a bramborové knedlíky, omáčky. V prostorách salonku restaurace aktuálně výstava fotografií.


Menu restaurace Zimní stadión. Ke stažení: MENU PŘEDKRMY ZIMNÍ . Pro naše hosty je k dispozici WI-FI, dětský .

Nabízíme obědy a denní menu. Slaném – Aquapark, atletický stadion, zimní stadion , . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Umístění: v zadní části zimního stadionu. Vista Grill - restaurace , polední menu, grilování - Znojmo.


Vás v naší kompletně zrekonstruované restauraci U Starýho kozla, která se nachází v prostorách zimního stadionu. Prostředí restaurace nabízí příjemné klimatizované prostředí s unikátním výhledem na ledovou plochu zimního stadionu. Kapacita restaurace je až 1míst a . Písek, U Výstaviště 37 Zimní Stadion - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Více zjistíte na portále České hospůdky. Vítáme Vás v naší restauraci U ledu.


Můžete si u nás vybrat z kvalitních pokrmů, které připravujeme především z místních surovin okolních farmářů a pěstitelů. Součástí je letní zahrádka pro hostů s výhledem na . Zimního stadionu Ivana Hlinky v Litvínově. Vítejte v restauraci Zimní Stadion Jindřichův Hradec. Sportoviště nabízí kromě ledové plochy pro tréninky, utkání a různé turnaje i celoroční provoz v restauraci Zimák se skyboxem.


Sportovní přenosy na plátně a LCD obrazovce, kulečník, jukebox a možnost pronájmu restaurace pro soukromé i firemní účely.

Počet míst na terase: 40. Druh kuchyně: česká, minutky, těstoviny, zvěřina. Přijďte posedět do příjemné hokejové restaurace přímo na zimním stadionu ve Vrchlabí.


Ledové plochy, volné bruslení a mnoho. V budově je k dispozici restaurace o . Jsme restaurace zaměřující se na českou kuchyni sídlící v areálu Městského stadionu Vítkovice. Kromě vnitřního vybavení restaurace se změní ještě přístup do restaurace. Nájemce má totiž v plánu vytvořit nový vchod na zimní stadion tak, . Vám naši v mnoha ohledech výjimečnou restauraci La.


Ovšem jen chutná jídla a lahodné nápoje nemohou vytvořit úplný a nezapomenutelný zážitek z návštěvy v naší restauraci La Brusla. Otevírací doba: Pondělí, 10:30 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky