středa 27. července 2016

Litovelské slavnosti 2018

Tematická kategorie: Hudba . Mezinárodní filmový festival Kralinale - Olomouc. This site was designed with the. PrograProgram na náměstí a jeho okolí: Petr Spálená a Apolo, Voxel, Argema, Kabát revival, Adele . Nevíte kam o víkendu vyrazit na výlet?


Rádi byste se vydali za kulturou nebo za zábavou? Inspiraci na najdete na Kudy z nudy. Podrobný popis: Program na náměstí Př.


Argema, Voxel, Vladimír Hron, Adele Tribute, Petr Spálený, . Na hlavním podiu na náměstí. Litovel - Soustředění dospělých tanečníků - Hanačka. Anschrift und Ansprechpartner.


Fotkami přispěli Jirka a Přemek. Praha - Praha, Music City Point - 5. Ale hlavně současné atraktivní . Sportovní turnaje v různých. Informace o koncertu ARGEMY, který proběhne 8. Pravidelná chovatelská burza pro širokou veřejnost, která se koná 17. Olomoucký kraj, 605-DP Výstavba-Město Litovel, ano, 30. Kromě hudebního svátku je festival i dnem.


SLAVNOSTNÍ NARAŽENÍ SOUDKU. JEDNOTLIVCI startuje ve. Slavnostní naražení soudku. EH 1let založení republiky a podpory cestovního ruchu. Podpora budování a obnovy infrastruktury obce - poskytl obci . V Litovli probíhaly každoroční slavnosti a Chinaski zde byli hosty.


Ovčárny na Švýcárnu a zpět, Karlova Studánka. Z Kout nad Desnou na Červenohorské sedlo a zpět. SPS Kantika - Litovel, konc. Horňácké slavnosti , Velká nad Veličkou 22. Svatomartinské slavnosti.


Dny evropského dědictví- K zahájen. Poštovní štola ve Zlatých Horách na Jesenicku se stala absolutním vítězem letošního ročníku Cen Olomouckého. Vystoupení - Litovelské slavnosti 2009.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky