neděle 29. listopadu 2015

Zahradní centrum jindřichův hradec restaurace

Zahradní centrum jindřichův hradec restaurace

Základem dnes pěstovaných velkoplodých odrůd jahod se stala odrůda. Měsíční jahody jsou řazeny do druhu Fragaria vesca, nejde o jahodník velkoplodý. Sazenice jahod - sadba jahod. Aktuální sortiment odrůd se podle dodávek a prodeje může lišit. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Pro čerstvé jahody nemusíte chodit daleko. Měsíční : FRAGOLE - Červené s lesní vůní, rostlina i plody jsou větší. Chutné aromatické jahody ideální do každé zahrádky.


Ideální na balkon jsou měsíční jahody. Větší plody mají odrůdy Rujana a Temptation. Rádi bychom k prodeji sadby jahod nabídli nejen radu jak jahody ošetřovat, ale i kvalitní a vyzkoušená.


Zahradní centrum jindřichův hradec restaurace

Na jaře přihnojujeme dusíkem (hnojivo pro jahody , ledek ), před tvorbou poupat (začátkem května). Nabízíme sazenice jahod , jahodníku klasických jednou plodících i plodících celoročně, velkoplodých i měsíčních. Přijďte si k nám vybrat základ . Chcete mít doma lesní jahody ? Můžete si je vypěstovat z těchto semínek. Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s adaptací . Otevírací doba Po - Pá 7. Stále přijímáme objednávky, prodávat budeme až do zhruba 20. Nabízíme k prodeji nejen sazenice jahod , ale také keřového rybízu (červený, černý, bílý).


Vzhledem k velikosti sazenic i kontejneru, ve kterém jsou zasazeny, . Dopěstování sazenic trvá. Jahodník - pěstování jahod ze semene vyžaduje pečlivost. Pouze měsíční jahody se tradičně pěstovaly ze semen. Vhodná také do květináčů, truhlíků.


Mrazuvzdornost do -35°C (zóna 4). Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sazenice jahod. Prodám odnože měsíčních jahod 7kč sazenice.


Ks za 15- Kč a jahody stáleplodící, převislé C– 4- Kč . V Jihočeském kraji už také začal samosběr jahod. Sběr jahod potrvá asi měsíc , do začátku července. V Sadech Louny už prodej začal.


Pokud nemáte vlastní zahradu, nebo dostatek prostoru a toužíte po jahodách, které můžete sklízet pravidelně, vypěstujte si měsíční jahody. Jahody z Vraňan máme už roky a jsou nejlepší! Zahájen prodej sazenic jahod. Právě nadešel čas, kdy se vysazují jahody , aby jste měli.


VÁNOČNÍ STROMKY JIŽ V PRODEJI. Agro Organo-minerální hnojivo jahody kg. RUJANA (lesní, měsíční ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky