čtvrtek 12. listopadu 2015

Náhrada za calypso 480 sc

Dobrý deň,pyliarku slivkovu som postrekoval vždy calypsom 4sc , aká najlepšia náhrada je za Calypso a kedy najlepšie striekať s touto . Je už nějaká náhrada za Dursban? Trochu jsem bádal, ale náhrada s takovýmto spektrem účinku a použití asi neexistuje, dle tabulky na této stránce bych musel použít přípravků . Navštivte naše stránky, kde najdete náhradu za Calypso. Calypso 4SC , Reldan 2 případně i Mospilan SP). V současnosti se však spíše doporučuje použít náhradou za strobilurin kombinaci systémových . Calypso is insecticide of Bayer CropScience company for apple and grape protection against.


For Control of Insects in Pome Fruit. POTENTIAL SKIN SENSITIZER. Velkou předností insekticidu Calypso je jeho výborná účinnost i za vysokých . Dithane DG Neotec obdobné indikace, účinná látka . Končící přípravky v roce 20( náhrada za končící přípravek):. Za nejméně toxický se považují přípravky s názvy Ferramol nebo Sluxx. Registrace původní Sulky bohužel skončila, na trhu je však náhrada pod . Calypso exact termostatický ventil 1/přímý, zkrácený, náhrada za V-exact.


Průběžně i v únoru kontrolujeme uskladněné ovoce a skladovací prostory za. Kontaktní požerový a dýchací insekticid s fumigačním efektem. CALYPSO 4SC je systémový insekticid ve formě suspenzního .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky