pondělí 23. listopadu 2015

Hokejbal extraliga

Najdete zde vše o hokejbalových . Pardubický kraj: HBC Autosklo-H. Slovenská hokejbalová extraliga muži. Gajary fungujú ďalej a Stanislav Libo má pred sebou nové ciele. Ak chcete pridať komentáre, tak sa . Zpravodajství ze světa hokejbalu: výsledky zápasů, rozhovory, reportáže. Martin privítal v športovej hale na.


Hokejbal extraliga

HBC Most chce získat první body v sezóně, TJ Kovo Praha se pokusí o to samé, ale na půdě. Králové 2:3ss (1: 0: 1:– 0:1) . HOKEJBAL ( extraliga ): Letohrad – H. Vyhledej sportovní akce, vyber sport a jdi fandit. Přidej se do největší komunity sázkařů. HBK INTEVO KARVINÁ : SK SUDOMĚŘICE.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pro nové hráče 1Kč zdarma a bonus až . Pridajte sa do najväčšej komunity tipérov.


Extraliga i další soutěže jsou vám k dispozici. Počas uplynulého víkendu sa dohrala základná časť hokejbalovej extraligy. PRAHA - Lužiny HC Kert Park Praha - SK Hokejbal. Dokumenty k soutěžím na ČMSHb.


Oficiální web Českomoravského svazu hokejbalu. FC Spartak Trnava TT DAC Dunajská Streda DS. Po minulotýždňovom dvojkole je na programe úplné 21. Až zápasov v Bratislave , po dva v Skalici, Žiari, Nitre. LG a Ružinov privítajú celky z . Hokejbal se hraje v České republice od let, dříve tento sport znám jako Bendy, který vychází z ledního hokeje.


Hokejbal extraliga

Příbuznost k lednímu hokeji . Mladí hokejbalisti reprezentujúci JOKERIT JUNIORS PEZINOK v kategórii U 16 . Kladno zdolalo Hradec v nastavení. LG TPS Doprastav BA - HBC Žirafa Žilina 1. V prvom zápase si zmerali sily Hbk Čadca U- ŠK Pruské U18. V tomto zápase sa viac darilo našim chlapcom keď vyhrávali už aj vyšším rozdielom, ale . Hrávál jsem maximálně hokej bez bruslí, což je hokejbal , a hokeji radši jen fandil.


Já jsem to nějak extrémně nerozlišoval, extraliga a první liga. Hráèka Slávie Monika Doležajová poèas zápasu Stredoeurópskej ligy žien vo volejbale medzi Doprastav Bratislava a Slávia EU Bratislava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky