úterý 10. listopadu 2015

Řez rybízu video

Výklad a řez Jan Urbánek. DROBNÉ OVOCE - ANGREŠT: ukázka jarního řezu angreštu od výsadby do plné plodnosti. Your browser does not currently recognize any of the video formats. Ako správne strihať vinohrad.


Návod na správny výsadbový rez ovocných stromov.

Lukáš Gaži vysvetľuje princípy. Omlazovací řez zanedbaného červeného rybízu , cca let starého. Odstranil jsem staré větve s tmavou kůrou. Ve videu se dozvíte jak se dělá jarní řez ovocných dřevin - rybízu , jak rozpoznat, který výhon je jaký starý a. Kde se bude nejlépe dařit rybízu a kde dobře poroste angrešt. Zmlazovací a udržovací řez.


Aby byl podpořen růst nových výhonů černého rybízu a angreštu,.

Broskvoně - Zahnův řez -. Ak sa chcete dozvedieť ako správne rezať ovocné stromy na jar pozrite si toto video. Správný a pravidelný řez zaručí, že strom či keř bude zdravý a úroda bohatá. Provádí se dvě etapy řezů na . Obsahuje velké množství vitamínu C. Navíc skvěle chutná, ať už čerstvě utržený, . Rybíz je vděčným a oblíbeným ovocem. Rez vejmutovková (Cronartium ribicola) je dvoubytná rez , napadající pětijehličné druhy borovic a hostující na druzích rodu Ribes, nejčastěji na černém rybízu. Jak se postarat o keře rybízu a angreštu, aby příští rok byly obsypané.


VIDEO : sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro Sports Illustrated . Tvarovanie a rez malín, černíc, malinočerníc a ostružina černicová. Neprovádí se u ní řez pravidelně, ale je nutné jí korigovat nové . Parapet plný rozkvetlých orchidejí ( video ) . Rady do zahrady: Řez peckovin a výsev drobné zeleniny. Foto: Stanislava Kratochvílová. Praktické video , ve kterém se dozvíte jak udělat jarní řez ovocných dřevin .

Melodie, podpník A vysokokmeň. Nedávno jsem narazil na zajímavé video o střihu drobného ovoce. Pokud si řez rybízu nemáte jak detajlně nastudovat, pomůže jednoduchá formulka. Tady se rybízu říká Johannisbeere, 24.


Našla jsem na jedno video pro demonstraci, pro změnu z Rakouska. Rez na listech rybízu je plísňová onemocnění. Video : nemoc okurky plíseň a svilušky. Nejčastěji kontroverze zasáhl.


Pěstování angreštu a rybízu patří mezi nejoblíbenější zahradní činnosti. Méně zkušení mohou zkusit správný řez na vrbovém proutí. Ideální doba pro řez je od konce listopadu do začátku března, případně (jako u rybízu , se kterým může být vysazován) při sklizni nebo těsně po ní, tedy během .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky