středa 10. dubna 2019

Brokolice s bramborem

Brokolice s bramborem

Recept na výborný zdravý oběd. Brokolici rozdělíme na menší kousky a. Vitana Smetanové brambory s rozmarýne1g kysané smetany. Zapečené brambory a brokolice s čedarem . Potřebujete: brambory , brokolice , vejce, trochu mléka, sýr (niva nebo eidam), cibule, česnek, sůl, pepř, sladká paprika. Toto jídlo je zdravím doslova nabité.


V kombinaci s bramborem a nivou vznikne . Předvařené růžičky brokolice a plátky brambor, vyskládané do zapékací misky a zapečené spolu se šunkou a vejcem promíchaným se smetanou. Vložíme do zapékací misky, přidáme tymián, sůl a . Za minut připravíte chutné jídlo, které podpoří hubnutí. Oběd jako dělaný na tyto jarní dny.


Další verze bezmasého jídla, kde hlavní roli hraje brokolice , mrkev a brambory. Pochutnají si na něm ale i . Pokud tolerujete brokolici a smetanu, tohle jídlo je super :) Ingredience: brokolice. Dnes pečená cuketa a brokolice s rajčaty a dýní v omáčce z pasírovaných rajčat, pohanka.


Na brambory dejte předvařené růžičky brokolice , posypte kostičkami šunky a dejte vrstvu brambor. V misce prošlehejte smetanu s nastrouhanými sýry a . Původně jsem ji chtěla připravit s rýží, jak to dělají v menze, ale nakonec vyhrála zapečená brokolice s bramborem. Jak to dopadlo posuďte sami :) . Tento recept zvládne každý, příprava netrvá dlouho a výsledná chuť je lahodná. Brambory očistíme a uvaříme ve slupce do poloměkka. Oloupeme a nakrájíme na plátky.


Květák i brokolici očistíme a rozebereme na růžičky. Zapékaná brokolice s bramborem. SUROVINY500g brokolice, asi 1kg brambor (dle potřeby), půlka pórku, smetana (250ml), . Rovnoměrně do ní rozprostřeme bramborové plátky a růžičky brokolice. Navrch dáme rajčatovou směs.


Brokolice s bramborem

Jogurt smícháme s vajíčky, osolíme a . Nejprve si očistíme a omyjeme řepu pak jí nakrouháme na hrubo a přidáme všechno koření. Přisypeme mouku, promícháme aby nám vzniklo tuhé těsto . Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Chutný oběd a přitom zdravý. POTŘEBNÉ PŘÍSADY 500g brokolice, 750g brambor, 25dkg uzeniny nebo uzeného masa (nemusí být), . Dnes jsme měli jedno z mých oblíbených jídel. Je to sice úplně obyčejný bezmasý pokrm, ale u nás doma jej milujeme.


Dejte do trouby vyhřáté na 180°C a zapečte doměkka a dozlatova (asi minut), posypte zbylým sýrem a pečte ještě asi minut. Dneska si dopřejeme jednu bezmasou dobrotu, kterou si ráda dopřávám, když potřebuji rychle uvařit něco, co je dobré. Podávejte s bramborami a . Uvařené brambory ve slupce nakrájet na kostičky (popř. kolečka), brokolici s mrkví uvařit a nakrájet na kousky dle potřeby - smíchat brambory s brokolicí a mrkví.


Brokolice s bramborem

Uložte si brokolice zapečená se sýrem a bramborem do svého jídelníčku zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky