čtvrtek 31. ledna 2019

Kustovnice čínská pěstování

Kustovnice čínská pěstování

Goji je již několik století neoddělitelnou součástí tradiční čínské medicíny. U nás se drobné plody podobné brusinkám začínají prosazovat jako . V našich podmínkách je jen poněkud složitější získání plodů. A tuto zázračnou rostlinu můžete na své zahradě pěstovat i vy. Plody kustovnice čínské neboli goji, jsou údajně nejvýživnějším ovocem na . Velkým hitem v oblasti drobných ovocných keřů je i kustovnice čínská , známější pod názvem goji. Pěstování tohoto keře není nijak náročné a zvládnou ho i . V následujícím článku si povíme vše o goji, od počátku pěstování, přes péči o rostlinu až . V tradiční čínské medicíně kustovnice čínská po staletí platí za léčivou bylinu.


Jejím plodům se říká ovoce radosti, ovoce štěstí a také ovoce . Proč kustovnice čínská neplodí: pěstování , řez, volba odrůdy. Pochází z Himalájí a jedná se o opadavý keř s převislými větvemi. Od června kvete fialovými květy, které . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Na následujících řádcích se podíváme blíže, jak pěstovat kustovnici v českých podmínkách. O zázračných účincích kustovnice čínské , která se pěstuje převážně v jižní Číně a Vietnamu, ví většina z nás. V lednovém čísle Zahrádkáře vyšel velký článek o užitečnosti léčivé rostliny kustovnice čínské , který vyzněl v tom smyslu, že její pěstování je snadné. Doslova zázračná rostlina kustovnice čínská , neboli Goji či Goji Berry má původ v drsných podmínkách Himalájí a Číny. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


Kustovnice čínská pěstování

Tento pin objavil(a) Emília Znamenáková. Hledáte kustovnice čínská pěstování ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Charakteristika a pěstování. Chuť je sladká, bez trpké příchutě. Goji, vlastným menom kustovnica čínska , dnes patrí medzi veľmi populárne ovocné druhy.


Môže za to vysoký obsah nutričných látok nachádzajúcich sa v . Na pěstování je poměrně nenáročná. Bloggerka Katty s oblibou používá do ovocných koktejlů a šejků Goji a to jak 1 bio šťávu Goji, tak také sušené. Předností je plná mrazuvzdornost v našich podmínkách, takže . Podle mnoha lékařů je kustovnice čínská vhodná při boji proti rakovině.


Plody v sobě totiž obsahují látky, které pomáhají čistit krev a silně . Výhodou při pěstování je oboupohlavnost rostlin, . Jak již název napovídá, jedná se o rostlinu pocházející z Číny. KOMENTÁŘ TOMÁŠE VYORALA: Řízená migrační invaze z Afriky pokračuje. Německo, Francie a Itálie se dohodly na „dočasném systému“.


Kustovnice je keřík dorůstající do . Ze své původní domoviny v oblasti Číny, Japonska a Korey se rozšířila i do našich zahrad. Vypěstovat goji Vás bude stát. Goji jsou červené plody čínského keře plné vitamínů a antioxidantů.


Kustovnice čínská pěstování

Celý proces pěstování kustovnice čínské je navíc velice šetrný a vyhýbá . Je to velice zdravé ovoce, které je v řadě směrů prospěšné pro lidský. Ideální podmínky pro pěstování jsou v teplejších oblastech s dostatkem . Začněte pěstovat kvalitní plodiny a přispějete tak k BIO kvalitě a zdravému . Vpusťte si tuto na pěstování nenáročnou, ale zázračnou rostlinu na Vaši zahradu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky