středa 15. srpna 2018

Co odpuzuje kuny

Rovral Aqua Flo – česnek máčíme minut, přípravek necháme uschnout. Poškozuje listy a proniká až k . Snad nejobávanějším škůdcem česneku je houbomilka česneková. Aplikujte při vrcholu náletu imág. Jarní výsadba česneku nebývá napadena houbomilkou česnekovou, mouchou, která dokáže sežrat celou úrodu.


Také Vám prozradíme, proč . Houbomilka česneková od 24. Velké škody na česneku způsobuje houbomilka česneková. Není vhodné na jednom pozemku pěstovat česnek opakovaně každý rok. Velmi spolehlivou ochranou česneku proti houbomilce je přikrytí pozemku bílou . Velkým nebezpečím pro česnek je houbomilka česneková , jejíž larvy vnikají mezi listy a vyžírají jejich základy.


Nadzemní části rostlin se kroutí . Na jak dlouho prosímn zakrýváte ten podzimní česnek ? Dělám totéž u cibule, případně pórku, ale česnek jsem zasadila vloni na podzim po několikaleté . Předjaří o sobě dává vědět. Rozkvétají bílé sněženky podsněžníky a žluté talovíny zimní. A také raší první cibuloviny. Mezi zahrádkáři se těší čím dál větší oblibě pěstování česneku , který má řadu blahodárných účinků na lidské zdraví.


Co odpuzuje kuny

Mezi bázemi listů je vždy jedna, až mm dlouhá, bílá muší larva. Mezi nejobávanějšími škůdce patří háďátko zhoubné, houbomilka česneková , květilka cibulová, vrtalka pórová a řada dalších. Moucha přezimuje jako dospělec a na jaře samice kladou vejce na vzcházející česnek.


Ochrana je chemická a zde se dočtete, kterými prostředky. Sviluška je velmi drobný, asi mm velký, světle žlutý, zelenavý nebo i červený roztoč oválného tvaru. Existují desítky druhů těchto roztočů.


Bělásekzelný 1Bílá hniloba česneku 1Bílá hniloba révyvinné 1 9. Listy vadnou, žloutnou a odumírají. Přezimují mouchy v nejrůznějších úkrytech. Zakrslé rostliny z podzimní výsadby: K vzcházejícímu česneku na jaře patrně nakladla vajíčka houbomilka česneková (Suillia lurida), která . Do roka má jen jednu generaci. Dospělci přezimují v porostech zimního česneku.


LARVA VYŽÍRÁ KRČEK ROSTLINY. Abstrakt: Škůdci česneku a ochrana proti nim. Peniciliová (modrá) hniloba. V jedné rostlině bývá vždy jen jedna larva.


Co odpuzuje kuny

LISTY - ODLIŠNÉ ZBARVENÍ, SKVRNY. Samice klade vajíčka během prvních teplejších dní koncem února . Základem ochrany proti oběma škůdcům je skladování česneku při nízkých teplotách. Pokud listy česneku žlout- nou, krní, deformují se,. Malé mušky kladou brzy z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky