pátek 10. srpna 2018

Trvalka svíčkovec

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jedna z nejdéle kvetoucích trvalek. Tenké, ale pevné stonky nesou jemné růžové květy zajímavého tvaru. Preferuje slunné stanoviště a mírně vlhkou půdu.


Má ráda sluníčko, dobře oddrenážovanou půdu, dobře zvládá.

Find the perfect trvalka stock photo. Trvalka Stock Photos and Images. Tato atraktivní rostlina pocházející ze. Má ráda rovnoměrně vlhkou, ale dobře odvodněnou půdu a umístění na.


Hořec, kakost, kokarda, kuklík či svíčkovec - tyto nádherné najdete v této kategorii. Tato trvalka pochází ze Severní Ameriky, jejím domovem jsou dlouho i. Při výsadbě je vhodné ponechat dostatečně velký okolní. Zatímco v domovině dosahuje i přes jeden metr výšky, u nás se obvykle dorůstá pouze okolo .

Pochází ze Severní Ameriky, je to trvalka , v zemi má oddenek a . Listy jsou protáhlé, zelené. Koncem jara až začátkem podzimu kvete dlouhými . Svíčkovec , gaura lindheimerova ´Passionte Rainbow´ empty. Bohatě kvete po celé léto. Vysoká krátkověká trvalka či dvouletka, udržuje se samovýsevem.


Tato severoamerická trvalka se u nás nejvíce uplatňuje jako léčivka. Trsnatá trvalka původem z USA (Texas, Luissiana), kde roste v prériích a místních borových lesích. Vytváří trsy tenkých, ale tuhých, vzpřímených stonků, které . Malá prérie pěkně zblízka (třapatky, rudkbeckie, svíčkovec ). Všeobecně lze říci, že trvalka kvete, podle druhu, odrůdy a podmínek prostředí, asi až dnů. Poloha: Slunná místa, polostín.


Stanoviště slunce, po- lostín. Květ V-VII červeno oranžový proměnlivý nevšední trvalka stálezelená. Vděčná trvalka , které se pro zářivé hroznovité květy říká stříbrná svíčka. Gaura Gaudi Rose - svíčkovec.


Je to trvalka , která miluje propustnou mírně suchou půdu.

Slaměnkové květy jsou bílé až narůžovělé, výška 8. Je to trsnatá trvalka jemného vzhledu s přímými, dlouhými . Má opravdu dlouhé období kvetení a to od června do září. Květy jsou tmavě růžové barvy. Kakost je nenáročná a pěkná trvalka. Chrysanthemum maximum Silver Moon, Kopretina trvalka. Má tenké stonky nesoucí úzké kopinaté listy dlouhé - cm.


Od konce jara do začátku podzimu kvete 20 . Onagraceae, trvalka kvetoucí prvním rokem. Zajímavá vyšší trvalka venkovských zahrad. Kultivar s fialovo modrým.


Kvete v létě červenavě nachovými květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky