středa 1. listopadu 2017

Benzinova retezova pila

Perfektní řetězová pila pro příležitostné řezání na zahradě, řezání. Benzinová motorová pila Oleo. Motor o objemu cms jmenovitým výkonem kW.


Motorová řetězová pila s délkou lišty cm. Motor má objem cma lišta standardně dodávána v .

Nejnovější generace řetězových pil s širokými možnosti využití pro nejnáročnější profesionální potřeby. Hecht 45: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Všechny pily Elektrické řetězové pily Benzínové řetězové pily. Kvalitní řetězová pila poháněná dvoutaktním motorem o objemu 5cmSchopnost dlouho efektivně pracovat zaručuje lišta a řetěz kanadské značky Oregon. HECHT 9R - benzínová řetězová pila.


Jak vybrat řetězovou pilu.

Tím, že je to tak rozšířené zařízení, po kterém je poptávka, je široká i . Doručíme vám tento nebo podobný produkt. Velmi dobrá vyváženost stroje . Zařazení produktu: Pily řetězové Riwall . Lehká benzínová řetězová pila STIGA SP 3pro občasné zahradní použití. Pro snadné startování je na . K pohonu běžných řetězových pil se používají spalovací motory a elektromotory. Pro neunavující práci má pila integrovaný systém, který zabraňuje přenášení vibrací do . K ochraně obsluhy je pila vybavena různými ochrannými prvky. Objem dvoutaktního motoru je cm lišta Fieldmann o . Benzínová motorová řetězová pila je zkonstruována na řezání dřeva.


Spolehlivá, lehká, a výkonná pila. Přístroj má vysoký výkon. Blok motoru je vyroben z kovu. Vylepšená konstrukce motoru, zpracování, stejně jako výkon a nízká spotřeba . Výkonná motorová pila s 2taktním motorem s tlumením .

Farmářská pila ideální k využití na farmě i zahradě 380mm. Vhodné ke kácení a zpracování palivového dřeva, Snadné . Celý popis a technické parametry. Solo 6benzínová řetězová pila AL-KO výrobce Solo by AL-KO v prodeji v kategorii Řetězové pily, Benzínové řetězové pily, Profi pily. Solo 6benzínová řetězová pila AL-KO výrobce Solo by AL-KO v prodeji v kategorii Řetězové pily, Benzínové řetězové pily, Profi pily. Lesnická helma se štítem a sluchátky přilba.


Lesnická helma se štítem a sluchátky GERMAN Specifikace pro profesionální uživatele, pohodlný a . Přerůstají vám okolní stromy přes halvu? Anebo vás už jenom nebaví ruční řezání dřeva? Pila je vhodná na domácí a. Pak je ten pravý čas pro nákup motorovky. S příchodem teplých měsíců nadchází také období překotného růstu přírody. Jsme autorizovaný prodejce.


Produkt není momentálně k dispozici. Husqvarna 23 benzínová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky