středa 29. listopadu 2017

Vinca minor cena

Liście owalne, ciemne, zielone,. Punkty programu lojalnościowego . Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!


Slovensko ime rastline: Mali zimzelen.

Zahteva po svetlobi: sonce, delna senca,. Pokrivač tla,vrlo agresivna perena,brzo se širi i treba je saditi samu ili u ograničenom prostoru. Odgovaraju joj vlažnija i humusna zemljišta u punom suncu. Ground cover vinca minor produces dark . Opis: Największą zaletą barwinka są błyszczące, żółto-zielone, skórzaste liście.


Ostatnia cena : 50zł Zobacz podobne. Apocynaceae, navadni zimzelen, pasjestrupovke, Gentianales, Magnoliopsida, Magnoliophyta, Plantae.

Vinca minor Illumination ). DRUŽINA (LATINSKO) ‎: ‎ Apocynaceae RAZŠIRJENOST ‎: ‎J, Z in Sr. Raste s širjenjem poganjkov, s katerimi se . VINCA MINOR ALBA V LONČKU fi 9cm. Parametr 3: květ a doba kvetení: fialový, V. Lesser Periwinkle A fast-growing evergreen groundcover plant. Klasická podrastová trvalka s enciánovo modrými kvetmi. Rastlina v kvetináči: 9xcm.


Niska, płożąca się krzewinka o zimozielonych . Ovo je pravi pokrivač tla. Cveta tamno ljubičastim cvetovima od marta do maja meseca. Posiada ciemnozielone, błyszczące liście o eliptycznym kształcie. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Barvínek je stálezelená rostlina, půdopokryvná a neopadavá dřevina, používá se jako náhrada trávníku.


Je nenáročná na pěstování. Rychle dokáže vytvořit koberec z lesklých.

Zimozeleň kvitne v máji a pravdepodobne Vám bude robiť radosť opakovaným . Odmiana Illumination charakteryzuje się złoto-zielonym kolorem liści. Polecany do zadarniania miejsc cienistych i półcienistych. Dostępność: Okresowo brak. Visit your local store for the widest range of garden products.


Niska krzewinka o ładnie żółto obrzeżonych zimozielonych liściach. Kwiaty koloru białego pojawiają. Cena w punktach: 2pkt.


Popis: Stále zelená trvalka, lesklé listy vydrží na rostlině i přes . Rozmiar doniczki: Pojemnik litr. Barwinek pospolity Atropurpurea. Wyjaśnienie oznaczeń użytych w ofercie: G – rośliny sprzedawane z gołym .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky