pondělí 20. listopadu 2017

Ozdobnice čínská 'gracillimus'

Vyhledávaná ozdobnice s úzkými sytě zelenými listy, které vytvářejí hustý, pravidelný trs. Asie, Evropy i ostatních světadílů. Mezi zahradními i bytovými designéry je tato odrůda ozdobnice čínské ve velké oblibě.


Její svěže sytě zelená barva jemných listů vypadá . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.

Pěkné podzimní vybarvení! Nejstarší vyšlechtěný kultivar ozdobnice čínské a zároveň asi i nejvyšší vzrůstem. Vynikne zejména jako solitéra, ale sousedství barevných . Listy jsou jemné, tmavě zelené a převislé.


V katalogu nemáme podrobnější informace o ozdobnice čínská gracillimus. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Intenzita rastu, stredná.


Použitie, solitér, živá stena.

Stanoviště, stanovištní okruh: půdy výživné a . Prodejní velikost teracota. Velice oblíbený druh okrasných travin, lidově nazývaný čínský rákos. Příčně pruhované zeleno žluté listy a její výška troří dominantu zahrady. Potřebuje propustnou půdu a slunné. Hledáte ozdobnice čínská gracillimus ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Květenství je světle růžové, objevuje se od . LIST – příčně pruhovaný, částečně převislý.


KVĚT – vetšinou u nás nekvete. POUŽITÍ – plné slunce, teplo. Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Velikost kontejneru: K12cm.


Velmi nápadná okrasná tráva, má jasně zelené listy, ketré jsou nápadně žlutě proužkované ve . Ač bychom v rodu napočítali asi dvacet převážně opadavých, trsnatě rostoucích druhů, velké slávy se jako jediná dočkala ozdobnice čínská. Trvalka, Okrasná travina. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená.

Popis: Vytrvalá okrasná travina vytvářející . Upřednostňuje slunné stanoviště, propustné humózní půdy a přiměřenou zálivku. Gracillimus dorůstá až do. Poloha: Slunná místa, polostín.


Nově otevřené zahradní centrum v obci Velká Dobrá. Navštivte naše zahradnictví. Ozdobnice čínská ´Ferner Osten´ litry. MISCANTHUS SINENSIS - OZDOBNICE ČÍNSKÁ. Do vyprodání všech položek.


Honda Miscanthus sinensis var. Saccharum japonicum Thunb. Dává přednost spíše sušším místům. Suchou nadzemní část stříháme každoročně až na jaře.


Okrasné trávy jsou velmi oblíbenou skupinou zahradních trvalek. Mezi nejoblíbenější traviny patří ozdobnice čínská. Pokud i Vás okrasné trávy . Jedna z nejoblíbenějších solitérních travin na našem trhu.


Ne nadarmo má název ozdobnice. Tato travina je dekorativní i zároveň nenáročná, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky