pondělí 3. července 2017

Štípací kužel na cirkulárku

Kužel - trn štípací M27xL na hřídele HOP Štípací trn se namontuje na hřídel. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů štípací kužel. M27x2L k pile HVP A cirkulárka.


Štípací kužel na cirkulárku

Cirkulárka 4kw - bez kolébky, napevno zavařeno, předělána pro lev. Základem kuželové štípačky je samozřejmě štípací kužel. Ovšem cirkulárka je levotočivá, ale náhon VARI pravotočivý!


Celková délka 240mm , pracovní délka 1mm závit 27xlevý . Při štípání dřeva štípacím kuželem je využita rotace kužele se speciálním. Přídavné štípací zařízení je zvláštní příslušenství hospodářské víceúčelové. Je zakázáno dotýkati se oděvem nebo jinak přicházet ve styk s rotujícím kuželem.


Nabízím cirkulárku s kolíbkou a štípačkou. Dnes objednáte - pozítří dostanete. TÍPACÍ ZAŘÍZENÍ k cirkulárce HVP 60A.


Jo a ten kužel se vyráběl již za prvního totalitního režimu jako příslušenství k. Měl namontovaný štípací kužel na cirkulárce (samozřejmě sundal kotouč) a šlo to. Samotný štípací kužel může být přizpůsoben tak, že se pouze montuje na hřídel například běžné cirkulárky a nevyžaduje tak další jiné strojní zařízení. Následně jsem celý stůl připevnil též ke stolu cirkulárky , před motor se štípacím trnem. Upevnil jsem jej na čtyři závitové tyče o průměru mm, . Pila cirkulárka HVP 60A KW okružní HVP A zdarma doprava.


Pracovní otáčky štípacího kužele by totiž neměly převýšit hodnotu 5ot. Přenos síly motoru klínovými řemeny je bezpečnější než „tvrdý“ . Pokud nemáte štípací kužel omezujících rozměrů, neměl by být žádný problém . Našli ste inde na internete nižšiu cenu? Rotující štípací kužel v mžiku rozpoltí špalek.


Hlavní fotka pro Štípaci kužel nové. Predám stolový továrenský cirkulár so silným motorom (5kW). M27x3L k pile HVP A cirkulárka. Stačí starý stůl nebo deska, motor,kužel a. Prodáváme pouze nový kužel z . Stojan na řezání dřeva cirkulárka pro motorovu pilu.


Délka štípaného dřeva: do . Mx L na cirkulárku. Ověřený zůsob (50let) štípání palivového dřeva bez námahy (s opatrností). Kužel je námi vyroben z vysokopevnostního materiálu oceli 241.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky