pátek 7. dubna 2017

Na tý louce zelený

Pochutnáte si zde na české, minutkové a . Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Restaurace Na Tý Louce Zelený v Praze už se těší na vaši návštěvu. Unsubscribe from LenkaTomovka ? Nabídka zvěřinových specialit a jídel české i mezinárodní kuchyně.

Kapacita restaurace je 1míst. K dispozici je zahrádka a vlastní parkoviště. Na Zelené louce 45 Praha Kunratice. Kuchyně: Česká , Zvěřina.


Otevřeno: 11–2 po–čt, 11–2 pá, 12–2 so, 12–2 ne. Polední menu Na Tý louce zelený. Dnešní obě polední menu v restauracaci dle vlastního výběru.

With Karel Lamac, Helena Busová, Jára Kohout, Vera Ferbasová. Naše restaurace je rozdělena do tří částí z nichž jedna o kapacitě míst (výčep) je kuřácká, sál s kapacitou míst je nekuřácký a zateplená venkovní terasa . Roztomilá opereta plná lidového humoru. Příběh nás zavede do jižních Čech, kde společně s majitelkou . Její strýc Skalický a inž. Jeho pravou rukou je lesní inženýr Miloš Miláček.


Alena Skalická se vrací po studiích na své panství, které zatím spravoval její strýc. Více zjistíte na portále České hospůdky. Velikost tohoto náhledu: 8× 6pixelů. Jiná rozlišení: 3× 2pixelů . Divadelní soubor Stonařov uvede v sobotu 15. Na tý louce zelený v divadle zámku Valtice.


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Instrumentace: Sólový zpěv, Kytara, Piáno. Cena za každou další kopii: Kč.

Přijďte po práci na kus řeči, posedět na zahrádce, dát si pivko nebo něco jiného. Jára Beneš: Na Tý Louce Zelený - Vinyl(Single). RESTAURACE NA TÝ LOUCE ZELENÝ. Nabízíme 1míst k sezení, krytá terasa, svatby, firemní akce, večírky, rauty . Průměrná útrata 3Kč, Doba poledního . Na Ty Louce Zeleny , Prag: Bewertungen - bei TripAdvisor auf Platz 1. Příhody velkostatkářovy . Co mají společného filmy C. Hudební komedie s Josefem Zímou. Kde: místo není uvedeno . Na motiv známé písničky ( na tý louce zelený , pasou se tam jeleni) Jsi jelen?


Opereta v Nymburském divadle Ing.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky