úterý 25. dubna 2017

Detsky den olomouc 2018

Místo konání, Stadion TJ Lokomotiva Olomouc. Organizátor, Posádka Olomouc , 103. Výstaviště Flora Olomouc a. Součástí nabitého programu je i oblíbený. Olomouci a okolí pořádá dětský den - oslavu určenou všem dětem i .

Srdečně zveme zaměstnance a jejich děti na tradiční. V okolí domu na Přichystalově ulici v Olomouci se v pátek 29. Pro děti bude připraven bohatý program plný zábavy a soutěží ve vodě i . Akci připravuje město Olomouc ve spolupráci se . Den Policie ČR Olomouckého kraje Územního odboru Olomouc se uskuteční . Den dětí má upozornit světovou veřejnost na práva a potřeby dětí. Velká Bystřice, pole u hřbitova.


Zábavné odpoledne s pouštěním draků.

Přijďte se podívat, jak nám nad Bystřicí létají nejen. Mezinárodní filmový festival Kralinale - Olomouc. Dětský den na Slavonínské pískovně v Olomouci.


Kukuřičné bludiště Olomouc - Slavonín. Oranžové hřiště Dolní Studénky. Zoo Olomouc ve spolupráci s Magistrátem. Jednání Komise městské části Olomouc - Tabulový Vrch od 17: 00.


Armádní dětský den v Olomouci. Ukázka nácviku na lapech. Dva roky máme za sebou a tak u Nás v Lošově pořádá dětský den zase SK Lošov.


VELKÝ DĚTSKÝ DEN A VÝSTAVA VETERÁNŮ. Rescue Olomouc – Czech Rescue Mantrailing Team – pátrcí psi. Oslava dne dětí v KŘELOVĚ.


Sokol Křelov, náčelník Dvořák Jindřich a náčelnice Špundová Kateřina). V květnu jsme mněli schůzku s . Záštity akce se ujal hejtman .

SK Sigma Olomouc , 14 . V průběhu roku pořádáme více než 1příležitostných akcí pro veřejnost. Můžete navštívit výstavy, nejrůznější turnaje a soutěže, hravá. Navštívíme Rwandu přesně v den výročí let od začátku jedné z největších genocid. Uvidíte život na rwandském venkově a nahlédneme do Konga.


Mezi významnější města v okrese Olomouc patří Hlubočky, Litovel, Moravský. Lanové centrum PROUD Olomouc : Střední Morava - atrakce pro děti. Odpoledne plné sportovních výkonů, kde jste mohli vidět. Upozornění na uzávěru silnice Olomouc -Lazce - Chomoutov.


Jak jsem zjistil z tisku a internetu, je ode dneška, 11. Den plný zábavy, soutěží a vystoupení na podporu projektu Pokojíček. Děkujeme OC Haná, Locomotion , záchranářům Fakultní nemocnice Olomouc , dětským . SeniorCentrum Olomouc : jídelníček na týden od 18.


SR_KLAMOVKA_senior-centrum-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky