pátek 21. dubna 2017

Motorová pila mcculloch cs 380

Pila je vybavena napínáním řetězu bez použití nářadí pro rychlé a snadné . Dodaná motorová pila se shoduje se vzorkem, kter. Motorová píla s výkonom kW a objemom 3cm? Pila je vhodná pro práce okolo domu, ale také pro náročnější řezání. K pilám zajišťujeme montáž, dopravu, záruční a pozáruční servis, dodávky náhradních dílů a další služby dle požadavků . CS-260TES profesionální motorová pila Echo . Pila s kompaktní velikostí a výkonným motorem OxyPower o objemu ccm, vhodná pro práce okolo domu, ale také pro náročnější řezání. Nově přehlednější a rychlejší.


Predám benzínovú pílu Mcculloch CS 380. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. PREDÁM MOTOROVÚ PÍLU HUSQVARNA mcculloch CS. NÁHRADNÍ DÍLY na motorové pily. Husqvarna 5NEDODÁVÁ SE motorová pila.


Naleznete zde vše od šroubů a matic, až po kompletní válce, nebo například. McCULLOCH CS3Píla benzínová Zobraziť väčšie . Kompaktní a snadno ovladatelná řetězová pila s výkonným motorem OxyPower o . McCulloch CS 3chainsaw Full Specifications: Chain speed: 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky