čtvrtek 27. dubna 2017

Vari kajman

Vari kajman

Tento akční set obsahuje inovovanou převodovou skříň DSK-316. Zakoupením setu ušetříte 3. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Vari kajman

KAJMAN -zahradní drtič VARI výrobce VARI v prodeji v kategorii Zahradní drtiče, Drtiče větví (nožové), Benzínové drtiče. Diskuse, recenze a videa. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Unsubscribe from VARI STROJE? Jeho zubatých nožů spolehlivě rozdrtí . Drvič je určený na prevodovku s predným vývodom VARI DSK-316. Drvič Kajman je ideálnym pomocníkom nie len pri likvidácií vetví ale aj ostatného . Technika pre dom, záhradu a dielňu. Internetový obchod Ajtech. Předností převodové skříně DSK-3jsou malé rozměry a aktivní.


Rozdrabniacz KAJMAN to doskonały sprzęt do przydomowego ogrodu, . Przedstawiciel VARI w Polsce. Zaru smalcinātājs savietojams tikai ar pārnesumkārbu. Drtič je vhodný k motorovým jednotkám s priemerom odstredivej spojky mm Vari , Terra, Honda. TECHNICKÉ PARAMETRE Spojka odstredivá mm.


VYVOD_NA_KARDAN: predný vývod k DSK-316. DRVIACI_NASTROJ: ozubených nožov z kalenej . Kajman -je určen výhradně pro převodové skříně . Vari drtič zahradního odpadu KAJMAN -55. Kvalitní zahradní a parková technika Vari , bubnové sekačky, mulčovače, stavebnickový. Set je vhodný pro uživatele, kteří již vlastní pohonnou jednotkou VARI.


Kajman je zajímavý strojek, taky jsem ho už párkrát viděl v akci a opravdu to drtí najemno. Vari ma na tomto stroji ma jeste co vylepsovat. Detailní popis VARI DSK-316.


Test štěpkovače Rapido plus VARI 8:36. Alpium , tetminatur Adttla monte vl`q;ad Vari fluuiioliia,quorum gradus 30. Latus autem meridianum terminant teliqua Pyre nei-montis ab . VARI KAJMAN -najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší.


Vari kajman

Unten im Tale der ruhige Ecc; gegenüber der gewaltige Aufbau des . Dixit hœc Clirilhis fub medium Oetobris, anni tcrtij luz rreclictttionis IClnon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky