středa 3. srpna 2016

Dendrobiumstromobytec

Náročnost na pěstování ‎: ‎středně Typ listu ‎: ‎vejčité Doba květů ‎: ‎březen, duben, květen, Červen, Č. Jeho výskyt je potvrzen od . Dendrobium formosanum (Rchb. f.) Masam. Tuto orchidej bylo možno koupit jen s lidskou lebkou na níž . Jedná se o epifytické orchideje rostoucí na větvích pralesních stromů, kde svými . Dobrý den, nevím, jestli není na moji reakci pozdě, tedy spíše než reakci, .

Umístnění: Nejlépe jižní parapet u okna. Mladá květuschopná rostlina. Substrát: Kůrový substrát pro orchideje. Roste: Čína, Assam (Indie), Malajsie, Laos, Kambodža, Vietnam a Moluky.


Stromobytec vznešený - tak se překládá název jednoho z nejoblíbenějších. Autor: Veronika Patrovská-Vernerová. V zimě při teplotě až °C.


Vyšlechtěné druhy minicymbidií jsou teplomilnější. Další slevy květin a osiv na .

Orchidej Po celém světě existuje mnoho druhů orchidejí, ale na svatební aranžmá se nejvíce používá cymbidia, dendrobium ( stromobytec ), phaleanopsis či . Verschönert Ihren Garten vor allem durch seine Blüten, die wie Trauben nach unten . Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Zkrášlí vaši zahradu především květy, které rostou v řídkých hroznech. Tran Trung Hien: dendrobium ( stromobytec ). Full size is 6× 5pixels. DENDROBIUM NOBILE - pěstování. Od dendrobia phalaenopsis se jeho nároky značně liší . Latinské slovo - dendrobium.


Překlad latinského slova dendrobium do českého jazyka, naleznete níže. Lajkujte: To se mi líbí Načítání. Toto aranžmá tak působí velmi . Skrášli vašu záhradu predovšetkým kvety, ktoré rastú v riedkych strapcoch.


Prosím, poraďte mi jakou orchidej dendrobium vybrat. Napište jak by měla vypadat a jak se o ní dále starat. Dále si pište své komentáře.


V podstatě se jedná o druh orchideje, která má původ v Asii . Missing: stromobytec Rady pro pěstování orchidejí - Zahrada Nechanice zahradanechanice.

Paphiopedilum - střevíčník. Hranopelka, Goodyera Krautěnka, Spiranthes. Sarcochylos, Wětrobýl, Angraecum. This Pin was discovered by Valerie Tůmová.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Většinou se vyskytuje v Jižní, Východní a Jihovýchodní Asii včetně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky