pátek 19. srpna 2016

Psoun domácí mazlíček

Psoun domácí mazlíček

Tak přesně takový je psoun prériový (Cynomys ludovicianus). Tento neobvyklý domácí mazlíček se dožívá i osmi let. Ačkoliv si psouna mnoho lidí rádo pořizuje domů pro chov, ví o . Ale pozor na vybavení domácnosti – psoun. Nebyli byste první, ani poslední. Seznam mě s tvým domácím mazlíčkem?


Náš doslova mazlíček je psoun prériový a jmenuje se Boban. Před pěti lety jsme si ho přivezli ze . V přírodě žijí ve společenstvech, neustále se vzájemně . Naštěstí se dá říci, že tato módní vlna již . Dneska vám představíme opět jedno zajímavé zvířátko, které se skvěle hodí jako domácí mazlíček. Jeho jméno je psoun prériový. Chováme- li je v zajetí,musíme jim.


Stejně jako zakrslí králíčci, jsou i psouni velmi oblíbenými domácími mazlíčky. Musíte si ale uvědomit, že psoun vyžaduje podobnou péči a kontakt s člověkem . Baculaté tělo a ostražitý pohled – to je psoun prériový, který je skvělým. Pak už to ale není mazlíček , ale spíš něco jako krtek na zahradě. Tyto hlodavci pocházející ze Severní Ameriky si své.


Psoun domácí mazlíček

Výběh musí být zasypán těžkou jílovitou půdou, ve které budou psouni hrabat a vytvářet nory. V případě, že chováme jednoho psouna jako domácího mazlíčka , . Asi vám moc nepomůžu, ale měli jsme domácí psouny par let a pak s námi začali. Zdravím skupino, děkuji za přijetí a posílám pár fotecek našich mazlíčků. Jak vůbec psoun přišel ke svému rodovému jménu?


Několik let jsem pracovala v zooprodejně, mám doma několik domácích mazlíčků a od . Překvapení a komplikace v soužití lidí a zvířat. Petržel a celer — Sbírka zkamenělin — Chov psouna — Výroba prstýnků — Brodiví ptáci — Domácí jogurt. Domácí mazlíčky si neoblíbili jen obyvatelé civilizovaného světa. V Německu byl chován také jako domácí mazlíček.


Psoun domácí mazlíček

Norek americký - lasicovitá šelma rozšířená ze severní Ameriky. Je to agresivní predátor, . V Rokycanech se zatoulal psoun , ochránci jej vrátili majitelce. Je tu pár chovatelů, kteří se psounům již několik let aktivně věnují, ať už jejich chovu ve skupinách (venku) nebo chovu jako domácího mazlíčka , ale také je tu . Psouní slavná videjka na. Pro mnoho lidí jsou domácí mazlíčci jako další členové domácnosti a rodiny. Dnes byla spatřena první letošní mláďata psounů prériových.


Biotop, travnaté území (Lidská obydlí - chován jako užitkové zvíře nebo domácí mazlíček.). Chov domácích zvířat, pro něž je v angličtině vžité označení „pet“ a český ekvivalent „ domácí mazlíček “ je přiléhavý u přítulného morčete, ale poněkud. Když lidé chovali psouny v bytech, potom také psouni se v bytech chovali po svém a . ZA CHVÍLI BUDE HUDBA JINÁ Video je složeno z fotek, které jsem zbírala po internetě s velkým zájmem jaké. Ještě je chován jako domácí mazlíček. Poslala jsem jim video, co u nás ti jejich psouni dělali, aby viděli, proč jsem to nedala.


Dnešním trendem v oblasti domácích mazlíčků jsou přece psouni ! Kvůli dovozu je poměrně drahý a na chov velmi náročný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky