čtvrtek 25. srpna 2016

Hřbitovy online

Jsme příspěvkovou organizací hl. Prahy a zajišťujeme provoz a správu z celkem pražských hřbitovů. Prohlížení virtuálních hřbitovů, virtuální správa hrobových míst pro obce.


Hřbitov online je moderní nástroj pro jednoduchou a přehlednou evidenci hřbitovní správy určený pro města, obce a správce pohřebišť. Zájemcům o web s umístěním hrobů Ministerstvo pro místní rozvoj se vší vážností . Vyhledávání hrobů dle zesnulých.

Počet zmapovaných hřbitovů v kraji: 1 . Jde o nový on-line systému vyhledávání hrobů na několika málo českých hřbitovech. Do systému stačí zadat třeba jen jméno nebožtíka nebo datum jeho úmrtí. Rodokmen dnes velmi snadno zvládnete vytvořit od stolu. Obvoláte nejstarší členy rodiny, historické záznamy o narozeních, sňatcích a úmrtích . Developed and designed by Webczech. Neředín - ústřední hřbitov Veřejná pohřebiště Olomouc.


Hřbitovy města Olomouce, provoz městského pohřebiště.

Hledané hroby bude možné předem najít na internetu. Zatím nejnáročnější digitalizací prošel . Hřbitov Montparnasse (francouzsky Cimetière du Montparnasse) je významný hřbitov v. Město Tišnov zabezpečuje správu dvou tišnovských hřbitovů. První, „starý hřbitov “, se nachází v centru města na ul. Na Hrádku a druhý, „nový hřbitov “, je při . Den co den přichází místní i zahraničí návštěvníci na jihlavské hřbitovy a hledají místa posledního odpočinku svých předků a přátel.


Smyslem projektu je zachování a prezentace významné části historie tří sousednících regionů MAS. Jde o zmapování a digitalizaci hřbitovů obcí jako . Jak se Vídeň rozrůstala do miliónového města, začaly být malé také hřbitovy. Městský hřbitov spravuje Statutární město Teplice prostřednictvím odboru životního prostředí. Pod jeho vedením dochází ke zkvalitňování služeb v oblasti . Město Heřmanův Městec je provozovatelem a správcem Veřejného pohřebiště Heřmanův Městec (dále jen „ hřbitov “). Projekt WEB aplikace Oficiální portál hřbitovů má za cíl poskytovat návštěvníkům zajímavé informace a služby týkající se problematiky hřbitovů a pohřebnictví.


Starý židovský hřbitov v Praze spravovaný Židovským muzeem v Praze, s náhrobky rabiho Löwa a dalších významných osobností judaismu. Správce hřbitova : pan Ladislav. Tento web využívá k optimalizaci služeb a analýze návštěvnosti. Informace o bezbariérovém přístupu do smutečních síní a hřbitovů v Ostravě .

Přerově leží mezi ulicemi 9. U Hřbitova ( vchod od stadionu) a Generála Rakovčíka (vchod od pohřební služby). Internetová aplikace, která zveřejňuje informace o místních hřbitovech občanům. Prohlédněte si hřbitovy online - mapy, informace, fotogalerie, hrobová místa. Návštěvníci Ústředního hřbitova v Brně teď mohou využít novinku. Runmap is one of the largest collections of running routes on the web.


Olšanské hřbitovy - Distance: 2. BRNĚNSKÉ HŘBITOVY ONLINE. Na hřbitovech nejsou jen hroby – mapování mobiliáře. Od té doby byl hřbitov funkční až do 2. Původně k němu vedla přes řeku dřevěná lávka. Kraj Vysočina - kutlurní dědictví.


Muzea a galerie na Vysočině online. WC je vpravo, vedle vchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky