pondělí 29. srpna 2016

Pomelovník

Pochází z jihovýchodní Asie a je největším . Listy pomela - kliknutím zobrazíte obrázek v . Fotogalerie Severní Thajsko a Laos 2013/20- Cesta do Zlatého trojúhelníku. Hřbitov obětí stavby Železnice Smrti Další fotografie. Pomelovník Vesnice Karenů.


Obecné informace: Jméno souboru: 05_005. Název Monstera skvostná Monstera skvostná XL Monstera skvostná XXL Ikona Dostupnost (level) Cena v obchodě 12 . FAQ - Tajemné sazeničky a podivuhodné stromy Stránka. Podivuhodné stromy Farma, Baha a Měsíční svět Diskuze. Okolo nič netušiaceho pomelovníku sa prechádzal nič netušiaci chlapec s čiernymi vlasmi. Ako tak išiel, zakopol o náš . Jediné, keď viem, že so mnou bolo vybabrané, bola jedna miestna teta, v ktorej záhrade rástol pomelovník.


Bývá zasazován, když se narodí holčička, aby rostl spolu s ní. Ze dřeva se vyrábějí rezonanční desky pro různé tradiční hudební nástroje. Například místo vína nebo ginu s tonikem popíjíte mangové lassi a masala čaj ;) A na zahrádce nemají kytičky, ale pomelovník ! Vše, co jsme, je výsledkem . Dále je například u nás již běžně prodávané ovoce kaki, rostoucí na stromě zvaném tomel, překládáno jako pomelo, resp. Vedle chaty rostl pomelovník a zrovna plodil, tak Jíťa hned zavelela ke konzumaci. Nu pomelo nebylo nic moc.


Také tam rostl divoký zázvor, . Tentokrát se jim do cesty naskytl pomelovník. Bylo to vcelku chutné ovoce, akorát hodně tvrdé a dostávat se do něj bylo otravné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky