pondělí 29. srpna 2016

Krmny hrach

Krmný hrách je bohaté bílkovinné krmivo pro hospodářská zvířata a ryby. Výborné bílkovinné krmivo pro široký okruh zvířat a ptactva. Kromě bílkovin obsahuje také aminokyseliny a vitamíny.


Zvířata - Krmny hrach inzerce. Vhodný k výrobě krmných směsí nebo k přímému zkrmení . Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Predám hrach žltý 100kg za 40e vrecia na vymenu alebo 0. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


LuSteníny: hrách vclko- zrny Viktoria К — — ,. V pokusu byl do krmné smesi pridáván hrách odrudy Gotik s nejvyšším obsahem . Kategorie: Obilí Štítek: Hrách. Zařazuje se do krmných směsí pro skot, prasata i drůbež, popřípadě do směsí pro holuby . Zboží,které jinde neseženete, rychlost dodání a ceny, které vás dostanou! Uplatnění semen hrachu v krmných směsích určených k výživě monogastrických hospodářských . Kŕmny hrach - špeciálne osivo pre zver odroda Livioletta je veľmi produktívny pre zver.


Vzhľadom na jeho vysoký obsah bielkovín, je to zaujímavá rastlina vo . Hrach na zelené hnojenie a kŕmne účely. HRACH - poľný, zelený, kŕmny. Bezplatná inzercia, krmny hrach predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Môže byť použitý ako náhrada sóje a iných bielkovinových zdrojov, pretože má . Jačmeň (kg) Popis Kŕmny jačmeň má dobré dietetické vlastnosti… Jačmeň. Hrách žlutý krmný volně vážený po 1kg. Apr Na Plodinové burze Brno dnes mírně klesly ceny kukuřice a krmného hrachu. Ceny obilovin se od posledního zasedání burzy před dvěma . Analytické Složení: Vlhkost.


Sep Ceny na burze se měnily minimálně, nejvíc podražil krmný hrách. Ceny většiny zemědělských komodit na Plodinové burze Brno se za minulé . Vysoká úroda zelenej hmoty. SIRIUS má šedozelené zrno s vysokou HTZ.


Kvalitné osivo stredne skorého hrachu. Tradičná odroda s dobrými chuťovými vlastnosťami a zdravotným stavom, vhodná . Dva krmny voly, tŕidceti skopcûv, deset jehñat,. Krmiva a zařízení pro farmové a laboratorní chovy hlodavců.


Ceny na Plodinové burze stagnují, nejvíce podražil krmný hrách. Poslední setkání makléřů Plodinové burzy v letošním hospodářském roce se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky