pátek 4. března 2016

Pečené sele třinec

Nerezové grilovací kazety - výroba na zakázku Nerezové grilovací kazety s mřížkou . Zahradní krb vyvinutý pro opékaní větších kusů masa. Připravte svým hostům jedinečný zážitek při grilování selat. Doprava ZDARMA po celé ČR. Součástí grilu je nerezová jehla na sele se třema bodci a nerezový rošt a profi motor . Pavel Kubička Jun Mužů poprosit o cenu klidně do sz. Gril má dvě topeniště,výškově stavitelné,udírnu a možnost grilování selete.


Extra velký rožeň na sele je možné obdržet na objednávku. Profesionální jehlové grily na pečení a grilování selat , jehňat . Používáme vlastní, na zakázku vyrobené grily se zadním topeništěm a odkapem omastku do nerezové . Jsme zavedená firma na grilování a pečení selat , uzení selat , pečení vepřových kýt a jehňat. Pro Vaše společenské příležitosti, události zajistíme kompletní rožnění selete na klíč, včetně veškerého cateringového servisu,.


Grilujeme sele na klíč pro firemní srazy nebo rodinné oslavy, svatby, večírky. Realizujeme firemní catering na klíč se vším všudy. Chceme mit klasicky obed a po cely vecer prase, to pan co griluje.


Chystáte-li oslavu, využijte catering firmy U Chasníka. Specializujeme se na venkovní grilování. Připravujeme grilované sele či prase dle vlastní receptury. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Možnost zajištění nejen grilování selete , ale i komplexní zajištění akce. Zajistíme Vám grilování a občerstvení na Vaší akci se vším všudy. Zapůjčení párty stanů a pivních setů za zvýhodněnou cenu. Vybavení: grilovací motorek do 100kg, ocel rožeň, mříž zadního topení, nerez. Rožnění selete s jeho nezapomenutelnou atmosférou můžeme přirovnat ke královské disciplíně grilování.


Cena je však pouze orientační. V případě zájmu zajistíme sele nebo kýtu. Preferuji případně první variantu, ale rád bych věděl, zda a jak moc se cena liší. Tento gril je určen pro grilování selete , ale je mo.


Prodám tento masivní gril dělaný na zakázku ,gril je. Gril na sele je celouzavíratelný s přípojkou na 2V. Pro snadnější manipulaci je gril opatřen kolečky. Uvedené ceny jsou bez DPH.


Firma Kovax nabízí zhotovení zakázek dle přání zákazníka,nebo dle jím . Osobní odběr, případně možnost dovozu – cena dovozu Vám bude připočtena při převzetí. Určeno pro grilování selat , jehňat a jiného masa do kg. Na grilu bez problémů připravíte kratší sele do 35kg, jednu až dvě 15kg kýty. Kč (v závislosti na znečištění). Celoroční prodej Vietnamských selat křížených divočákem cca kg: - Vhodná na.


Grilovací rožeň je na nastavitelný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky