čtvrtek 17. března 2016

Acer platanoides globosum javor mléč

Acer platanoides globosum javor mléč

Původní druh rozšířen po celé Evropě od Francie, Švédska až po Pyreneje, Apeninský a Balkánský . Prodáváme v kontejneru litru na kmínku 1cm. Roste pomalu a pro kompaktní tvar ani hustotu není potřeba na něj brát nůžky. Globosum je odrůda javoru mléče s opravdu velmi pravidelnou, . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Acer platanoides Globosum.


Acer platanoides globosum javor mléč

Obvod kmínku, Cena, Množství, Poptat. Jeho listy jsou středně zelené v létě a raší . Javor mléčný Globosum - koule. Ukázka textu z časopisu Bydlíme s květinami. Vydavatelství BURDA Praha spol.


ACER platanoides Globosum - Érable plane boule. Tento pin objevil(a) Libuše Kučerová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. This Pin was discovered by Petra Truschková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Kultivar Globosum se vyznačuje kulatou . Alejové a soliterní stromy. Dospělosti dosahuje jako . Aesculus hippocastanum - jirovec madal. Malý velmi hustě větvený strom s korunou kulovitou, až ploše kulovitou. Na Nábřeží, křižovatka s Beskydskou.


Globosum ´ je forma javoru mléče s hustou deštníkovitou nebo kulovitou . Atraktívny, pomaly rastúci javor do rodinných záhrad s pravidelnou hustou guľovitou korunou. Strom ve zhoršeném zdravotním stavu, sekundární koruna. Mléč z Roztylského náměstí. Listy tohoto javoru mají při. Urban Garden ne daje garanciju na biljke.


Acer platanoides globosum javor mléč

Květ zeleno -žlutý, list při rašení načervenalý, později zelený, na podzim žlutý, výška m, šířka m,. Výška koruny je dána roubováním. Koruna roste ploše a kulovitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky