středa 13. ledna 2016

Sloupovité jabloně odrůdy

Nemáte velkou zahradu nebo máte pouze terasu? Nevadí, i tak si můžete dopřát vlastní ovoce ze stromku. Právě pro Vás jsou vhodné sloupovité jabloně.


Podzimní odrůda sloupovité jabloně se žlutozelenými plody s líčkem. Jediný ovocný druh, u něhož lze mluvit o pravých sloupovitých odrůdách, jsou jabloně. Vzhledná a chutná stolní odrůda.

V kolekci sloupovitá jabloň Rondo, Moonlight, Maypole. Dodáváme prostokořenné stromky. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice BŘEZEN - DUBEN.


Zakrslé a sloupovité odrůdy na balkon a do květináče - letní, zimní, podzimní jabloně. Rychlé dodání, kvalitní rostliny. Zasazují se o jasné rozlišení, které metlovitě a sloupovitě rostoucí šlechtěné kultivary.


Jindy jsou sloupovité jabloně štěpovány na středně vzrůstné odrůdy. Patří k nim například odrůdy Rondo, Sonet, ale také třeba Cumulus, Cactus, Kordona, Redlane či Pidi.

Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují . Pro sloupovité jabloně je typický slabý kompaktní růst, jedna osa (takzvaný Green Cats (zelená), Red Cats a Star Cats jsou stolní odrůdy. Specializujeme se na venkovní ibišky, sloupcovité jabloně a další odrůdy ovocných stromků na malé zahrádky. Všechny produkty můžete zakoupit zde, v našem . Hledáte sloupovité jabloně odrůdy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. V prodeji tyto odrůdy ovocných stromů: 1) Jabloně sloupovité : Red Cats Wislik Wesztik Sonáta Sun Cats Pidi Kordona. Někteří z nás si do zahrady pořídili sloupovité jabloně.


Podle odrůdy a zvolené podnože. Ukážeme vám, jaké odrůdy si . Průkopníkem byly sloupovité jabloně , ale máme v tomto tvaru dostupné také hrušně a. Dostupné jsou odrůdy zahraniční, ale již také české. Do malé zahrady vybíráme zákrsky, štíhlá vřetena, sloupovité tvary a nízkokmeny. Jabloně jsou náročné na vyšší relativní vlhkost vzduchu. Níže uvedené odrůdy naleznete v ovocné školce vždy od podzimu daného roku.


Ne že bych měl malou zahrádku, ale chtěl jsem vyzkoušet co to obnáší mít sloupovité odrůdy jabloní. Mám asi odrů Maypole jsem vyřadil, je to skutečně.

Klon odrůdy Jonagold s kvalitními plody. Chuťově dobrý druh jabloně ,kyselkavější,voňavé. Skladová zralost: do února.


Tyto jabloně jsou ideální pro malé zahrady či pro pěstování ve větších nádobách. Je to našlechtěná genetická vlastnost. MM106) prostokořený stromek (sazenice sloupové jabloně ). Vhodným opylovačel je většina klasických odrůd jabloní a také ostatní odrůdy Ballerín.


V posledních letech se staly sloupovité jabloně neboli Baleriny fenoménem. Tato délka se liší nejen odrůda od odrůdy , ale také dle stanovištních podmínek a. Původ odrůdy : východní evropa, pravděpodobně Rusko. Prořezávání sloupovité jabloně. Sloupcovité jabloně se liší v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky