pondělí 25. ledna 2016

Čmelák hnízdo

Provádíme opravy sekaček , traktorů, malotraktorů, rotavátorů, křovinořezů a motorových pil. Objednání servisního technika - servis automatické sekačky , opravy. Naše společnost zajišťuje autorizovaný servis pro záruční i pozáruční opravy strojů všech námi prodávaných značek.


Kromě servisu profesionální techniky . Nářadí, zahradní technika.

Nejsme jen prodejci, ale pily a sekačky držíme denně v rukou na našich zahradách a chalupách. Známe je tedy do posledního šroubečku a víme, co prodáváme . Akuvrtačky sds kladivo prodej servis Praha. Sobotní prodej opět obnoven otevřeno -12h.


Zahradní technika a nářadí pro dům a zahradu od Autorizovaného prodejce. Sekačky , traktory a ridery, řetězové pily, . Servis A - oprava strojů zakoupených u. Seznam servisních míst dle krajů.

Potřebujete opravit sekačku , motorovou pilu, či jinou zahradní techniku? Mountfield – specialista na zahradní techniku, zahradní nábytek a zahradní bazény. Certifikované opravy zahradní tehniky. HUSQVARNA, VARI, STIGA, McCulloch a Gardena v Benešově u Prahy.


Prodám benzínovou sekačku na opravu nebo díly, cena dohodou. Dakr s pojezdem, v dobrém stavu, motor Ho. Prodej a servis motorových pil, křovinořezů, sekaček a zahradních traktůrků - Echo, Stiga,. Možnost opravy stroje, který byl koupen mimo takovou prodejnu (např. v síti obchodních řetězců nebo přes internetový obchod) je možná jen po domluvě s . Praha - Hloubětín, Avar Yacht s. Cadet 6cmEFI, výkon 1 kW, převodovka Hydrostat, sběrný koš 3l, . Zaměřujeme se na servis a prodej sekaček a další zahradní techniky, motorů. Záruční opravy HOMELITE provedeme přímo v našem servisním středisku v. Pro kladné vyřízení záruční opravy je třeba dodat úplně vypsaný záruční list . Opravujeme - robotické vysavače, robotické mopy, bazénové vysavače, čističe oken, robotické sekačky ,. Děláme servis robotických sekaček značek Robomow a Gardena.


Převíjení poškozených vinutí.

Opravy asynchronních elektrických motorů. Firma Bosch nabízí servis s odběrem a výdejem opravy u vás doma nebo ve firmě viz. Hledáte správný řemen nebo náhradní nůž do sekačky BOSCH, nebo si chcete.


Specializujeme se na sekačky na trávu, motorové pily, zahradní traktory,. Robotické, automatické sekačky se v poslední době těší velké oblibě. Zabýváme se prodejem, servisem a půjčovnou zahradního vybavení, v nabídce najdete komunální a zvedací techniku, malotraktory, sekačky , pily.


STIHL Mobilní web -Informace o firmě STIHL a jeho sortimentu motorových pil a motorového nářadí: Motorové pily, řetězové pily, motorové vyžínače, zahradní . Husqvarna LC 140S benzínová sekačka. Dodání do pracovních dnů. V nabídce máme zahradní traktory, sekačky , pily, křovinořezy a další! Provádíme záruční i pozáruční opravy , a to i pro sortiment zahradní a lesní techniky . Poskytujeme oficiální servis zahradních sekaček a traktorů značky Wisconsin. U drobných servisních úprav přijedeme k vám a opravíme sekačku u vás.


Moravském Krumlově (Brno venkov, Ivančice). Dále nabízíme uskladnění sekaček a broušení pilových řetězů. Ponorná čerpadla, kalové čerpadlo fekální, ruční. Nůž zuby 255x4mm ACTIVE.


ELESPO - ruční nářadí: vrtačky, brusky, hoblíky, pily, kladiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky