středa 13. ledna 2016

Oleandr kdy ven

Ale co takhle si dopřát rajčat sušená tak, jak je umí jenom v Itálii? Ukážeme si návo jak sušit bylinky v elektrické troubě během několika hodin. My jsme vyzkoušeli libeček a petržel. Sušení v pečicí troubě je vhodné pro.


U horkovzdušné trouby to. Vhodnými druhy na sušení jsou celer, . Na zahrádce jste sesbírali všechna jablka a nyní již nevíte co s nimi? Co takhle si z jablek a dalšího přebytečného ovoce nadělat sušené ovoce . Jablka ještě nerozkrájené. Druhý den nakrájím jablka na hranolky a celý proces sušení opakuji znovu. Alebo sušenie byliniek , ovocia, paradajok.


Bylinky a houby můžete sušit kdekoliv na teplém suchém místě, klidně i. Máme-li v troubě horkovzdušný program, zapneme ho – urychlí sušení. Z bylin se používá bazalka, tymián, rozmarýn, dobromysl-oregano, z koření pepř, . Stačí vám nová souprava na sušení DELLA CASA, kterou využijete nejen k sušení. Rošty z odolného platu jsou vhodné do elektrické a horkovzdušné trouby. Můžete je pak naložit do olivového oleje s česnekem, bylinkami a třeba kapari . Rady a návody jak sušit ovoce, zeleninu a bylinky.


Při sušení se z ovoce odebírá vlhkost prostřednictvím cirkulujícího teplého vzduchu. Hrušky křížaly předpečte před sušením v troubě , budou tak chutnější. Každý druh ovoce a zeleniny vyžaduje k sušení různou teplotu,. Pokud sušíte v troubě , neměli byste je pokládat na plech, ačkoli to v . O základních pravidlech pro sběr bylinek jsme se dočetli v článku Jak a kdy.


Jako sušicí síta se používají rošty, kte- rými bývají zpravidla horkovzdušné trouby vybaveny. Pokud stále ještě nevlastníte sušičku potravin, můžete se vrhnout na sušení v horkovzdušné troubě. Postup je stejný, jako u sušiček potravin.


Buď lze sušit v horkovzdušné troubě , nebo klasické. Do oleje se vloží bylinky dle preferencí, někdo vsází na tymián a . Křížaly jsou sušené stroužky, plátky nebo půlky různých druhů ovoce. Sušená rajčata, houby, švestky i jiné ovoce.


V troubě s pootevřenými dvířky sušíme křížaly pozvolna, nejprve při 50 . Dnes už ale víme, že sušení v troubě není ideální. Tedy s výjimkou některých modelů horkovzdušných trub, které jsou přímo. Použijte horkovzdušnou troubu. Kromě ovoce je však vhodný také pro sušení bylinek , které by měly schnout především přirozeně. Takto vybavená trouba se označuje jako horkovzdušná.


Přesné řízení teploty umožňuje také sušení ovoce nebo bylin při nízkých teplotách, kynutí těsta nebo . Rajčata lze usušit i na roštech v horkovzdušné troubě. Bylinky i papričky mohou být nasekané, čerstvé nebo sušené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky