čtvrtek 21. ledna 2016

Sněhová fréza elektrická

Jednostupňová elektrická sněhová fréza pro odklízení sněhu. Výkon odklízení sněhu max. Ovládání všech funkcí frézy je umístěno . Kompletní nabídka elektrických sněhových fréz Hecht, Vega, Cub Cadet a dalších.


Porovnali jsme nejlepší sněhové frézy dle recenzí, testů a sepsali jsme článek jak vybrat.

Zařízení s elektrickým či benzínovým motorem odhazující všechen . Elektrické sněhové frézy si poradí se vším. Akce na elektrické frézy MTD Hecht. S naší nejlehčí elektrickou sněhovou frézou , Snowline E odstraníte v zimě během několika minut čerstvě napadaný sníh z chodníků a příjezdových cest. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jednoduchá sněhová fréza pro domácí použití.


Prodáváme jen to, čemu rozumíme.

Pryč je doba, kdy bylo nutné odklidit ručně sníh z chodníků a vjezdů do dvora. Při výběru mezi elektrickou a benzínovou frézou je třeba se rozhodovat podle toho, kde a jak chcete frézu využívat. Přívaly sněhu už nebudou problémem! Vyberajte si Snehové frézy podľa parametrov a porovnávajte ceny z. Dodáváme elektrické sněhové frézy pro hobby využití a nenáročné uživatele značky HECHT za nízké ceny.


Na rozdíl od většiny běžných elektrických. Frézy vybavené benzínovým nebo naftovým motorem jsou určeny především pro profesionální použití. Je vybavena seriovým komutátorovým elektromotorem s vysokým záběrovým momentem o . To znamená, že sněhová fréza bude sestavena, naplněna provozními kapalinami,. Jejich vhodnost záleží na množství napadaného sněhu.


Pokud se odklízí čerstvě napadaný sníh v malém množství, postačí fréza elektrická. Obouruční elektrické hrablo, určené k operativnímu odklízení sněhu z chodníků, vjezdů, příjezdových cest, dvorků apod. Současně lopatky frézy zabezpečují pohyb vpřed.


Samozřejmě může být také . Záběr má 4mm na šířku 2mm na výšku a je tak vhodná pro snadné a rychlé . O toto se postará elektrická sněhová fréza SnowLine E , která je ideální pro použítí v okolí domu.

Držadlo lze nastavit do několika poloh podle individuální . Praktická sněhová fréza , určená k odklízení čerstvého sněhu ze zpevněných cest a menších ploch v okolí domu - vjezdů, dvorů, parkovacích stání apod. HP, pracovní šířka 5mm, šířka vyklízecího štítu 6mm. Sněhová fréza pro náročné! Ve srovnání s manuálním . Se sněhovými frézami Husqvarna vám půjde odklízení sněhu snáze od ruky. Vyhřívané rukojeti a elektrický startér se postarají, že se vám bude se strojem . Odhodí až 200mza hodinu.


Profesionální elektrická sněhová fréza GESF 4za skvělou cenu! Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. VeGA L - elektrická sněhová fréza. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky