čtvrtek 28. ledna 2016

Dřevěné zástěny baumax

Písek do filtrace máme za výhodné ceny! Písková filtrace Speedclean využívá speciálního křemičitého písku pro. Zkontrolovat těsnění popř. Jestliže chcete, aby vaše písková filtrace dobře plnila svou funkci a udržovala vodu ve vašem bazénu čistou, musíte čas od času vyměnit filtrační písek , neboť při . V případě poškození napájecího kabelu je nutno, aby jej vyměnil výrobce, jeho.


POZNÁMKA: Používejte pouze speciální filtrační písek pro bazény bez obsahu. Do pískových bazénových filtrací se používá filtrační písek nebo zeolit. Jestliže je nutné vyměnit písek , vyndejte ho nyní, vyčistěte vlasový filtr, gumové 0- kroužky ošetřete . Pískové filtrace mají výrazně vyšší účinnost filtrování a jsou schopny.


Dle stoupajícího tlaku poznáte, že je nutné vyčistit písek. Zatímco kartušovou filtraci je nutné několikrát za sezónu kompletně vyměnit , u pískové postačí . Základem každého křišťálově čistého bazénu je kvalitní filtrace. Chcete vidět v akci nejnovější sekačky.


POZNÁMKA: Nezapomeňte vyměnit síto pro zachycení nečistot za zátku, . V čem je písková filtrace lepší než přežitá filtrace kartušová, se dočtete v tomto. Nečistoty jsou zachyceny a pomocí pískové filtrace se do. Po očištění hrdla nádoby od písku nasaďte na hrdlo 6-ti cestný ventil a pomocí. Doporučená výměna písku v pískové filtraci je po každé sezóně.


Po každé sezóně se filtrační schopnost písku snižuje až o. Po více jak dvou sezónách je . Náplně do pískových filtrací. Její podstatou je, že znečištěná voda z bazénu prochází pískem o určité zrnitosti, nečistoty. Je důležité, aby písková filtrace měla v poměru k bazénu adekvátní výkon a rozměry. Při novém naplnění křemenným pískem je nutné písek nejprve vyčistit. Filtrační náplň Zeolit - Pool Sand.


Proto je vhodné filtrační náplň pískové filtrace zhruba jednou za dva až tři roky vyměnit. Původní písek není třeba vyhazovat, po usušení je možné ho např. Vhodný písek do pískové filtrace zakoupíte u renomovaného prodejce. Z čehož pramení, že je nutné písek vždy po určité době vyměnit. Po skončení koupací sezony se vyplatí odejmout víko a vyměnit pouze vrchní zanesenou vrstvu.


Jednou za delší čas vyměnit vše. Nejlepší, co můžete v tuto chvíli udělat, je vyměnit filtrační písek. Voda z bazénu prochází v pískové filtraci křemičitou pískovou náplní a do bazénu se vrací křišťálově čistá. Po dvou sezónách bychom ale měli pískovou náplň vyměnit za novou. Náplň tvoří speciální křemičitý písek.


Problém se projeví markantně zejména tehdy, je-li písková filtrace příliš. Pískový filtr je pro správné fungování bazénu nezbytný. Proces filtrace a čištění zahrnuje celou řadu prvků.


Po cca koupacích sezónách ztráci UV lampa výkon a je potřeba ji vyměnit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky