středa 23. září 2015

Vyorávač brambor za malotraktor

Vyorávač brambor za malotraktor

PRODÁM rotorový vyorávač brambor s náhonem. Vyorávač brambor za malotraktor. Přes půl milionů uživatelů za den. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyorávač brambor.


Jedná se o nezastupitelnou pomůcku každého pěstitele brambor. Prodám vyorávač brambor čert za traktor. Náš vyorávač brambor je snadno zapojitelný za kterýkoli z námi nabízených malotraktorů. Tímto bych chtěl poděkovat. Namir Vám předvádí, jak Vám stroje VARI dokáží ulehčit práci při orání brambor.


Za pomoci otáček vývodové hřídele je při vyorávání odstraňována zemina od brambor pro jejich snadnější sběr. Určené pro traktory od 16 . Malotraktor domácí výroby. Pás odstraňuje vibracemi zeminu z vyorávaných plodin a pokládá je za sebe . Slouží k vyorávání brambor na polích malých a středních pěstitelů. Pěstujete-li brambory, pak se jistě neobejdete bez pořádného vyorávače brambor.


Vyorávač brambor za malotraktor

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predám vyorávač zemiakov čert - ako nový, NEPOUŽÍVANÝ. Saceč brambor včetně hrobkovacích radlic. Jednořádkové aktivní vyorávače brambor nejsou žádnou zvláštností.


Vyoravace- brambor - za - malotraktor. Sazeč brambor za malotraktor (Příslušenství k malotraktorům). Závěs pro vozík HV 350-pro zapojení za malotraktor MOUNTFIELD.


Mulčovač travních porostů agregovaný za traktorem KIOTI CK umožňuje dokonale. Jako tažný prostředek je možno použít pouze dvouosý malotraktor. Zdravím všechny,chtěl bych se zeptat zda nemáte nějaký jednoduchý,malý a lehký vyorávač na brambory za malotraktor. Masivní přípojný prvek sloužící k připojení pasivního nářadí (brány, vyorávač brambor) ke.


Pro oborávání brambor a dalších kultur. Sedačka AV-brzděná, připojitelná k převodové skříni DSK-317. Lze k ní připojit pasivní příslušenství, které se jinak připojuje do závěsného zařízení BZN. Vozík za kultivátor KM350.


Pluh nesený jednostranný dvouradličný - za traktor TK. Pasivní vyorávač brambor za kultivátor. Pro přípravu půdy můžeme na malotraktor ROBOT agegovat širokou škálu nářadí. Jednoduchý, konstrukčně spolehlivý stroj je vhodný i pro lehké malotraktory. Radlice na dvojzávěsu lze.


Poptávájednořádkový vibrační vyorávač brambor Popis: - za malotraktor - malotraktor je značky KATO Množství: - ks Termín: - dohodou. Rotační kultivátor RT1za traktor. Je možné jej připojit do tříbodového závěsu za malotraktor či traktor o . Tek pro malotraktory od výkonu HP.


Váha 135kg, vhodný za malotraktor nebo menší . Rotavátor za malotraktor 95.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky