úterý 22. září 2015

Třešeň lapins

Dužnina je červené barvy, tuhá, šťavnatá s vyrovnaným poměrem cukrů. Rostlina nemá zvláštní nároky na klima nebo stanoviště, plody jsou . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Charakteristika a pěstování.


Patří mezi nejkvalitnější samosprašné odrůdy, má . Samosprašná třešeň , chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy.

Třešeň LAPINS je pozdní, samosprašná, tmavá chrupka. Jedna z mála samosprašných odrůd v sortimentu, zároveň plody jsou kvalitní. Strom roste středně bujně, vzpřímeně. Chlapci, jake mate zkusenosti s tresni Lapins ? Letost po loňske výsadbě vykvetla třemi květy.


Ze dvou se udělaly plody, které postupně upadly. Pozdní samosprašná tmavá chrupka. Dužnina: pevná, středně šťavnatá, červená, bez zřetelného žilkování.

Chuť: sladká, aromatická. Plod je veliký, zaoblený. Z Kanady se k nám dostala kvalitní velkoplodá samosprašná třešeň Lapins. Je to kříženec Van x Stella.


Výhodou je její samostatné pěstování (osamocené) v . LAPINS třešeň pozdní tmavá chrupka, podnož Gisela čtvrtkmen, prostokořenná sazenice. Zrání - koncem června až v polovině července. Odrůda Lapins patří v současnosti mezi nejpěstovanější a nejuznávanější odrůdy ve velkovýrobě. Atraktivní je zejména svou velikostí plodů a . Lapins Období třešňových týdnů kolísá v závislosti na poloze a počasí : První třešňový týden(dnů )24.


Sladká, veliké černé, chutné . Druhý třešňový týden (dní ). Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Kanadoje išvesta nauja, perspektyvi, jau dabar labai vertinama veislė. Medis anksti pradeda derėti, gausus derlius. Kanadietiška veislė išveista Van ir Stella rūšių pagrindu. Uogos prinoksta liepos pradžioje, didelės.


Uogos didelės apie 5g „tvirtos-traškios“,.

Třešně patří mezi naše nejoblíbenější ovoce, hlavně z důvodu rané sklizně. Little cherry virus- LChV-1) a virus maloplodosti třešně -(Little cherry virus- LChV- 2) . Cílem projektu je výsadba ovocného stromu (třešeň) ve vnitroblokové zahrádce domu na Praze. Rádi bychom zasadili jeden kus plodící třešně.


Je vhodná pro přímý konzum i ke. Takto pěstujeme třešně již let a zapěstované stromky je možné shlédnout v naší prodejně v. LAPINS - středně zrající odrůda, samosprašná, dozrává v 6. Dužina je tuhá, stredne . Třešeň Kaštánka je raná, cizosprašná, tmavá srdcovka se středně velkými plody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky