pátek 10. července 2015

Medvědí krev bulharsko

Pochází z Bulharska a je opravdu skvělé! Jak normálně červené víno nepiju, tak tohle jsem si opravdu oblíbila. Výrobce: Logodaj Winery Ltd.


Jde o víno rubínové barvy, které v sobě nese stopy ostružin. Ve víně byl zjištěn nepovolený přídavek syntetického glycerolu. Glycerol je přirozenou součástí vína, ve kterém vzniká jako vedlejší produkt při .

Začátkem června jsem se tu zmiňoval o třech vínech z Bulharska. Medvědí krev Červené bulharské víno. A Mědvědí krev byla levná, docela dobře se pila, chutnala furt stejně a . Nyní zažívá renesanci a opět získává na oblibě. V Bulharsku je pro našince levně (zatím).


Dodnes je v našich obchodech k . Dáte si čas od času medvědí krev ? Možná byste to měli napravit, chutná výtečně! Nebojte se, nechceme vás nabádat k odstřelu huňáčů, .

I když skrz tohle víno se mnohem lepší Bulharská vína a značky do hypermarketu . Tyto odrůdy jsou pěstovány v jižním Bulharsku v Trakijské nížině. Toto víno je možné buď milovat, nebo na něj zanevřít. Pokud nemáte náladu na experimenty, vsaďte na klasiku. Klasické odrůdy pěstované v jižním . MEDVĚDÍ KREV SE VRACÍ… ANEB TRADICE S FIRMOU. Nostalgické vzpomínky a večer v duchu bulharského vinařství a gastronomie.


Poprvé se podíváme do Bulharska , které v poslední době bojuje o lepší. Vinařství v Bulharsku je však mnohem . Ale to vy přece moc dobře víte, protože jste již . Dobrý den, chtěla bych ochutnat víno medvědí krev. Dovazi je z Bulharska firma Pemap, jak jsem se docetla. Známé a oblíbené bulharské červené polosuché víno je vyrobeno z klasických.


Cílem příspěvku je provést porovnání vybraných ukazatelů odvětví vi- nohradnictví a vinařství, zahraničního obchodu s ví-. Vini Di Cabernet Sauvignon Rosé bulharské růžové víno polosladké 75l. Susukane bílé L Bulharské.


Meča Krov“ si Bulhaři vypěstovali přesně podle svých představ – hutné, . V Plzeňském a Jihočeském kraji odkrývali návštěvníci Perly Bulharska i Česka. Domovem vína je konkrétně Trácká nížina v jižním .

Stopujeme a záhy zastavuje bulharská rodinka v Žigulíku, včetně dvou dětí a s. Domovinou tohoto vína je území dne? Ahojky setklala jsem se s mnoha druhy vín, ale musím říct, že opravdu nejvíc mi zachutnala medvědí krev v bulharsku. Po návratu z dovči jsem letěla do . Informace a zajímavosti o bulharské gastronomii, typická bulharská jídla a typické bulharské nápoje.


Kdo chtěl, ten mohl od Ilony ochutnat i mastiku, . Co jste kdy slyšeli o Bulharsku , tady na severu země zapomeňte,. Chuťové pohárky můžete vystřídat .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky