středa 8. července 2015

Fiskars sekera mala

Vhodná ke štípání menších špalků. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento . Zaregistrovali jste se v našem e-shopu? Staňte se naším zákazníkem. Za vaši důvěru vás odměníme, můžete využívat a čerpat výhody registrovaného zákazníka .

Hmotnost sekery je 4g. Turistická sekera , její rozdíly od lovecké sekery, které je lepší vybrat? Dokonce i malá turistická sekera může zvládnout to. Dobrá sekera by nemala byť zasadená hlboko do stromu, ale mala by byť . Husqvarna Štípací sekera malá. Malá štípací Xsekera je vhodná pro štípání malých špalků.


Topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci. X vhodná na štípání malých špalků, přípravu palivového dříví a sekání malých větví.

Lze ji nazývat jako jednoruční sekera. Sekera štípací malá X- fiskars. Rozšířený konec brání vyklouznutí sekery. Neplatí jen, že čím větší a těžší sekera je, tím větší špalek rozsekne.


Zaseknout do dřeva a volně stojícího špalku tedy malá sekerka samozřejmě jde, . FISKARS Záruka spokojnosti a kvality. Skvěla pro použití jednou rukou. Sekeru Xlze využít pro kempování, turistiku, outdoor použití, do auta, lodi, . Funguje nejlépe pro sekání dříví na . Malá sekera na svoju prácu nepotrebuje váhu veľkej kovovej hlavy a. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů sekera.


Milisterfer Jiří - AGROM Volyňská 145. Hledat výrobky nebo projekty. Na našich webových stránkách používáme soubory cookie, abychom optimalizovali jejich fungování.


Fiskars sekery X1 nové. Topůrko z trvanlivého polyamidu vyztuženého skelnými vlákny je zakončené měkkým plastovým .

Hlava sekery je tvarována tak , . Jedným z najstarších ľudských nástrojov je sekera. Tú úplne najstaršiu objavili vedci pri jazere Turkana v Keni. Bola vyrobená už pred mil.


Malá , ľahká a účinná sekera , ktorú môžete jednoducho nosiť v batohu, alebo na . Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Pre malé kláty s priemerom menším ako cm. Výborná pre štiepanie jednou rukou. Najlepšia na prípravu dreva na triesky na . Malá univerzální sekera o délce 2mm, určená pro . Pro malé špalky s průměrem menším než cm.


Nejlepší je na přípravu dřeva na třísky na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky