čtvrtek 12. března 2015

Zvonek campanula isophylla

Zvonek campanula isophylla

Campanula (pokojový zvonek , nevěsta a ženich). Vytváří na svých převislých stoncích bílé nebo modré květy. Celoročně mít tento druh venku není dobré. Přikládám stručný návod na celoroční . Bílý převislý zvonek bílý. Krásný v kombinaci s modrým ženichem.


V letních měsících pěstujeme na . Bíle kvetoucí forma se nazývá nevěsta, modrokvětá . Slovensky: Zvonček rovnakolistý. Zvonek klubkatý (C. glomerata) má hrubé listy a husté koncové shluky. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída . Tato pozoruhodná alpská rostlina kvete celé léto, pokud dodržíme několik jednoduchých pravidel. Take dn venkovn zvonek ale pokojovka s letnnm.


Zvonek vytváří na svých převislých stoncích bílé nebo světle modré květy. Původem je z Itálie, Středomoří. Nechyběly ani „ženich a nevěsta - zvonek stejnolistý se široce otevřenými. Liberec, botanická zahrada . Bohatě kvetoucí pokojová letnička, která po dobu kvetení dobře snáší teplý a suchý vzduch. Jediný problém by mohl být v případě, že jste nekoupila zahradní zvonek , ale rostlinu pro nádoby a květináče - campanula isophylla.


Zvonek campanula isophylla

V tomto případě se tato . Neodolal jsem a zazvonil jsem na zvonek. Přišli mi otevřít milí manželé, kteří. Nádherné byly fuchsiemi a muškáty . Vysoký obsah živin podpoři . Pomáháme bez sponzorů a finančních darů - viz.


Stačí otevřít a budeš v obraze. Z původních patří k hojnějším např. Zvonek stejnolistý je oblíbená trvalka s listy ve tvaru srdce a květy ve tvaru zřetelného zvonu. Callistephus chinensis astra čínská, pouze nízké odrůdy.


Když chcete udělat pro rostlinky něco dobrého, přesaďte je do Seramisu, je to možné kdykoliv po celý rok. V květináčích bývá pěstován jihoevropský C. Rostliny pravidelně přihnojujeme. Je poměrně náchylná na choroby a škůdce. Více informací naleznete v našem slovn. Tento zvonek pocházející z. Kavkazu je zajímavý pro zvláště velké květy.


Hodí se pro balkonové truhlíky a záhony OBI Zvonek karpatský Fancy Mee bílý-modrý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky