čtvrtek 19. března 2015

Podeňka

Ovládací páčkaVelký zásobník na posypLze používat po celý rok. Posypový vozík 2l - nesený. Dostupnost, Do pracovních dní.


Podeňka

Hledáte ruční posypový vozík ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Můžete použít též na aplikaci jemného . Ušetříte tak čas i peníze. Rozmetadlo hnojiv, aplikační vozík, posypový vozík WOLF-GARTEN WE 3Lehký a snadno ovladatelný univerzální aplikační vozík Wolf-Garten WE 330. Vozík má tyto přednosti: ? V zimním období slouží k posypu chodníků sypkými materiály jako jsou sůl, písek apod.


Ruční posypový vozík nebo také rozmetač, rozmetadlo. To vše je vysoce kvalitní sypač FX GS3 který využijete po celý rok. V zimě pro posyp solí nebo štěrkem. Rozmetadlo – posypový vozík FX GS- kvalitní posypový vozík , rozmetadlo, které využijete po celý rok. Vybaveno sítem a krycí plachtou . HECHT 2- posypový vozík.


Hecht 2posypový vozík Vlečný rozmetač hnojiva, osiva a soli je skvělým doplňkem zahradních traktorů a stane se velkým pomocníkem při pravidelné údržbě . Jednoduché vykonávanie posypov obtsarajú rozmetadlá a posypové vozíky. Ručný posypový vozík s reguláciou posypu. Tento tažný sypač Vám tuto činnost usnadní.


Korba vozíku o objemu 1l je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli. Je určený k celoročnímu provozu, pro rozvoz a rozmetání hnojiv, setí a dosévání trávy a dalšímu ošetřování . Vares RV 20 Sekacky-pily. Na jaře a během vegetační sezóny jej . Díky rozmetadlu plynule pohnojíme trávník, rozvrstvíme . Pri zakladaní a obnove trávnikov je neoceniteľným pomocníkom, nakoľko zaistí . Popis: Prodám málo používaný posypový vozík Hecht. Při zakládání a obnově trávníků je neocenitelným pomocníkem, jelikož zajistí . Nastavitelná intenzita posypu šetří čas, peníze i životní prostředí.


Pohodlné řešení pro likvidaci skvrn po havárii (olej, nafta) s nastavitelnou intenzitou posypu. Sorbent je rozsypáván rychle a rovnoměrně, zbytečně se jím . Profesionální posypový vozík. Slouží k snadnému a rychlému rozmetání posypového materiálu či sorbentu na komunikaci a jiné pevné plochy . Ideální přístroj pro aplikaci hnojiv, semen a zimního posypu.


Páka pro regulaci množství sypaného materiálu. Korrosionsfeste natěračský . Vlastnosti: Robustní konstrukce z lakované oceli pro dlouhou životnost. Korozivzdorná násypka (kvalitní tvrzený plast). Ocelová svařovaná konstrukce.


Podeňka

Mechanický pohon stálým převodem. Objem zásobníku 2litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky