pondělí 10. června 2019

Domácí postřik na plevel

Zabijáci plevele : domácích prostředků, které vás ho zbaví. Naplňte ho speciálním postřikem , který si připravte smícháním 3ml octa, g . Na plevel v rozích schodiště nebo terasy, jsou krátké. Tento domácí přípravek je levný, netoxický a vysoce účinný. Před časem jsem zkoušela namíchat domácí pleveložrout a slíbila jsem recept vložit. Jako u všech postřiků platí,že nestříkáme těsně před deštěm ! Já jsem stříkala trávu pod plotem a plevel ve spárách chodníkové dlažby.


Připravte si speciální roztok na plevel. Dejte do rozprašovače a můžete . Plevel ani trávu pučící mezi dlaždicemi na terase nemusíte nijak pracně vytrhávat. Zabere na ně totiž obyčejný ocet! Jednoduchý odstraňovač plevele z dlažby představuje domácí postřik na plevel vytvořený pomocí prostředku, který má prakticky každý ve své koupelně – Sava.


Adam Novotný a Lucie Šprinclová z barrandovské show Kutil Adam vám tentokrát poradí, jak jednoduše vyrobit domácí likvidátor plevelů. Buď sázíte na chemické postřiky a herbicidy, nebo na domácí postřik proti plevelu. Návod na výrobu domácího pleveložroutu, je to jednoduché, 1 účinné a za pár korun!


Zahrádkáři se s ním setkávají dennodenně, roste téměř všude a lze se ho jen těžko zbavit. Co že to plevel vlastně je a jak se . Mezi nejjednodušší domácí triky je plevel zkrátka polít vařící vodou. Pokud nechcete zbytečně plýtvat energiemi a zapínat varnou konvici . Jak na plevel bez Roundupu. Můžete mi, prosím, poradit ekologické postřiky nebo způsoby, jak hlínu předem plevele zbavit? Plevel je na zahrádce každopádně nesympatická rostlina, která tam překáží a roste proti naší vůli.


Zatímco většina Čechů je tak líná, že při hubení plevele automaticky sáhne po karcinogenních a pro zdraví velmi nebezpečných pesticidech, . Do láhve s rozprašovačem nalijte doma vyrobený roztok: 3ml octa, g soli a pět kapek saponátu na mytí nádobí. Domácí postřik na plevel. Plevel v chodníku vypadá nevzhledně a odstranit ho dá velkou práci.


Domácí postřik na plevel

Než ale líh na rostlině zaschne, držte od nich dál své domácí mazlíčky. Nejednomu zahrádkáři se dělají na čele vrásky při pomyšlení na plevel v záhonech. Můžete se ho zbavit pomocí běžných chemických . Plevel mezi dlažbou na chodníku je mor, kterému snaží vyhýbat každý majitel domu. V domácích podmínkách nám stačí nahřát hrnec vody a plochu jí polít. Města testují „chytrý“ postřik proti plevelu.


Duben je pro hubení plevelů zásadní měsíc. S tímto plevelem si snadno poradí roztok octa se solí. Nevím jestli by hlavu rodiny neklepla pepka, když by viděl jak mu cmrndám domácí moravskou na bršlici. Plevel rostoucí ve švech a prasklinách na chodníku, příjezdové cestě nebo terase může být.


Omezte sprej pouze na plevel a vyhněte se postřiku na okolní povrchy. Tento postřik se moc nehodí pokud se chcete zbavovat plevele v trávě. S nástupem vegetace často roste nechtěný plevel rychleji, nežli naše rostlinky.


Počkáme, až postřik důkladně zaschne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky