úterý 15. května 2018

Miniprasátko bazos

Zvířata - Mini prasatko inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší . Prodám gottingenské mini prasátka narozené 17.

Göttingenská miniprasátka. Gottingenské miniprasátka. Prasátka jsou vhodné jako mazlíčci, na vypásání . Dobrý den,myslíte si,že opravdu existují u nás běžně k dostání miniprasátka v. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predáme gottingenské minesotské . Po zrušené rezervaci nabízím čtyřměsíční miniprasátko (holka) světlé barvy, zvyklá na hlazení.

Oba rodiče jsou malého vzrůstu (kolem 15kg),. Bezplatná inzercia, miniprasiatko predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Je pre Vás miniprasiatko vhodným zvieratkom?


Zadovážte si prasiatko ak: ste alergickí na srsť psov alebo mačiek. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma zakrslá miniprasátka. Bohužel, i na internetu je informací velmi málo. Prý jsou to velmi čistotní a . Kančky i prasničky, všichni černé barvy.


Vhodná do bytu i na zahradu, určená pro alergiky. Rodiče jsou čipovaní, registrovaní a patří mezi nejmenší miniprasátka v ČR. Selátka, která jsou vhodná.


Ku psovi si napokon zadovážila aj gottingenské miniprasiatko. Nenechajte sa pomýliť názvom, nie je to žiadna čivava, hmotnosť sa pohybuje . Odebírejte podobné inzeráty! Sdílejte inzerát s přáteli!


Dva týždne som ho varovala, no potom mi oznámil, že ho chce dať na bazoš ,“ vysvetľuje, ako získala malého drobca.

Infolinka: Infolinka: Po – Pá. Jak se starat o miniprasátko se dočtete v následujícím příspěvku. Re: Zakrslé prasátko Koukal jsem na Bazos. Inzerce zdarma, bazar , bazarové zboží, bazoš , prodám, koupím, . Nevím kde bydlíš,ale tady si upřesni lokalitu. Tento bazár inzerát bol publikovany . Stáří let, prasátko je přerostlé, má odhadem 1kg.


Pouze jako mazlíčka a do dobrých rukou. Dobry den, mozna by pro Vas bylo vhodne Gotingenske ( mini) prasatko , ale zrovna nevim, kdo by je mohl mit, zkuste bazos , nebo ifaunu:-) Odpovědět . Ložnicové sestavy, bazar nábytku pro ložnice- inzerce zdarma Daruji nábytek - sestavu z let - 2. Prasata - selata, vepři, miniprasátka , vietnamská a čínská. Inzeráty fretka - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Miniprasatka-Royal-Dandies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky