úterý 22. května 2018

Surfínie

Problém může celkem snadno vyřešit bubnová sekačka. Její použití je vhodné i na velkých plochách, tam kde trávu sekáte třeba jen dvakrát, . Třeba si nějakou vybereš, já taky jednu z nich mám. V nabídce najdete sekačky na vysokou trávu hobby, ale také.


Bubnová sekačka Dakr Proton je jednoúčelová sekačka bez pojezdu.

Sekačky na vysokou trávu. STIHL mulčovací sekačka RM 2. Vysoce výkonný stroj osazený motorem RATO 14 vhodný pro sečení porostů a náletových křovin do výšky m. Disk je vybaven čtyřmi otočnými noži, které . DS-521Bis Agatha bubnová sekačka s elektrostratem. Bubnové na vysokou trávu Počet produktů: 8. Když se sekačka na louky pohybuje v nerovném terénu, na strmých svazích, ve vysokě trávě nebo podrostu, mu obratně manévrovat kolem překážek a stromů a. BUBNOVÉ SEKAČKY MOTOR JIKOV : Rotační bubnová sekačka na vysokou trávu JIKOV SLV K dodání ihned silný 4-taktní motor BRIGGS STRATTON Series.

Travní sekačka na vysokou trávu UM 5EB. Hledáte elektrická sekačka na vysokou trávu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Benzínová sekačka Honda UM 5EB pro sečení vysoké trávy s profesionálním OHV motorem Honda GX 16 prodej a servis Honda Brno. Jmenovitý výkon motoru, 3 . Typ motoru, 4-taktní zážehový jednoválec s rozvodem OHV. Přečtěte si recenze sekaček na trávu ve velkém porovnávacím testu, ať víte jak vybrat.


Ten vlastně říká, s jak vysokou trávou si sekačka dokáže poradit. AS-Motor AS9SM - cepáková sekačka na vysokou tr. Boukal a dodává: „Třeba elektrická sekačka se zcela jistě nehodí na údržbu rozlehlých trávníků . Robustní a obratná sekačka na mulčování vyšší trávy s mimořádně velkými zadními koly s integrovaným . Podívejte se na kompletní sortiment. Vysokou luční trávu běžnou sekačkou neposečeme.


Na sečení velkých, rovných i mírně svažitých ploch používáme bubnové sekačky. U nás najdete vše a za nejlepší ceny. Pokud nemáme, co zrovna sháníte, neváhejte nás kontaktovat.

Pohonná jednotka Panter FD-2H. HP, litinová vložka válce, olejové čerpadlo a filtr, plynule . Traktor máme taky (zetor s rotačkou), ale jsou místa kde se nevejde, nebo utopí, sečeme i močáliště a tam je třeba lehká mašina. Kus sečeme Adélou VARI,.


Půjčovna sekaček na vysokou trávu. PUBERT ROTOMOWER RM 55P bubnová sekačka na vysokou trávu. TERA VARI ŽACÍ ÚSTROJÍ NA VYSOKOU TRÁVU ŽU 94. Stroje na vysokou trávu.


Jak ale posekat přerostlou trávu a plevel? Tento problém může celkem snadno vyřešit bubnová (disková) sekačka. Motorové sekačky na vysokou trávu.


Nože sekačky zápasí s tuhými stonky spodní části přerostlé trávy, sekačka ztrácí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky