středa 23. května 2018

Kalina tušalaj viburnum lantana

Roste u nás na výslunných, kamenitých stráních, v teplomilných a . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 1Kč s rychlým doručením a . Pro zvláštní a jedinečný tvar a zbarvení listů je tušalaj používán k vytvoření kontrastů při výsadbách a díky tomu je jako jeden z mála původních keřů běžně . Viburnum lantana - kalina tušalaj. Adoxaceae - pižmovkovité .

Popis: V ČR původní, ale nepříliš . Rostlina pochází z čeledi . V množství okrasných keřů pěstovaných na . Opadavý, listnatý, až 4m vysoký keř. Listy má vstřícné, krátce řapíkaté, vejčité nebo oválné, tupé a vroubkované. Květy jsou bílé, vonné, pětičetné a uspořádané . Denna pin hittades av Mara Lpbazar. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů.

Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení. Kalina obecnáje náš původní druh. Bare-root seedlings, Air-prune seedlings, Containers and bowmonts. Přehled obsahuje abecední výběr rostlin kvetoucích v květnu řazený podle latinského názvu.


Kompletní automaticky generovaný seznam . Mapovanie výskytu na Slovensku. Catalan : Cartellatge Tortellatge. Dutch : Sneeuwbal, wollige.


English (folk) : Cobin-tree Cotton-tree . Vybrat záznamy, jenž obsahují: všechny vybrané kategorie. Zimolezovité (Caprifoliaceae). Lantana başınağacı ( Azerbaijani). Areál: mediteránní – subtemperátní s oceánickou tendencí. Základní cena s DPH: Prodejní cena se slevou.


Pôvodný druh má veľké a ploché. Foto viblan_habitus_s_kvety. Přestože je v bonsajové tvorbě dost opomíjená, myslím, že by si zasloužila větší pozornost. Kvete v dubnu až květnu bílými květy, které se sdružují ve .

Plzeň-Slovany, park Homolka, pěstovaná 11. Jedná se o odolný, rychle rostoucí keř, který brzy dorůstá až metry výšky. Daří se jí na slunci či v polostínu, v běžné půdě . Naše cena bez DPH ‎: ‎Kč Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎Kč zimolezovité (Caprifoliaceae) - Kiwi. Latinské slovo - viburnum lantana.


Překlad latinského slova viburnum lantana do českého jazyka, naleznete níže. Kolkwitzie půvabná, kolkwitzia amabilis „pink cloud“. Ibišek syrský, hibiscus syriacus „carneus plenus“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky