pondělí 16. dubna 2018

Smažený květák v těstíčku

Dozlatova vysmažené růžičky květáku jsou oblíbenou lahůdkou. Těsto nadlehčujeme sněhem z bílků a jako přílohu doporučujeme hedvábné . Smažený květák v sýrovém těstíčku. Zelenina smažená v pivním těstíčku.


Schladlé a oschlé růžice namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě tuku.

Necháme odkapat na kuchyňském. Neznám asi nikoho, komu by nechutnal smažený květák. Proto v časové tísni ráda volím japonskou alternativu – smažení v těstíčku.


Klasický oběd pro nenáročné mlsouny a milovníky květáku. Oběd vhodný pro vegetariány. Do těstíčka si můžeme přidat i . Tento způsob pečení květáku je velice praktický.

Z vajec, mouky, soli a trochu vody vymíchejte hladké těstíčko , ve kterém růžičky obalte. Pracné obalování květáku? Chce to racionalizaci práce. Ingredience na přípravu smaženého květáku v těstíčku. Květák smažený v těstíčku : Také dobré.


OBALOVANÝ KVĚTÁK V TĚSTÍČKU. Základní těstíčko na smažený květák. V širší misce rozšleháme tři vejce, dvě špetky soli a tolik hladké nebo polohrubé mouky, aby vzniklo . Obalená zelenina chutná mnohem lépe než v . V pivním těstíčku obalené, na oleji osmažené růžičky květáku. Recept na květák v pivním těstíčku. Máte rádi obalovaný smažený květák ? Dejte mu výborný a křupavý kabátek z piva… Suroviny na porce: Také vás může zajímat.


Hladkou mouku smícháme s vodou tak aby nám vzniklo . Rozklepněte vejce, smíchejte s mlékem, přidejte obě mouky, osolte a šlehačem promíchejte do ne příliš . Po vychladnutí rozebereme na růžičky, které namáčíme v těstíčku a smažíme.

Podává se jako večerní občerstvení s dobrým . Pojaponská verze Napsala jsem ten recept, když jsem zkušila květáky doma v Japonsku. Rozehřejeme fritovací hrnec na 1°C. Růžičky květáku postupně obalíme v těstíčku a na horkém tuku dozlatova usmažíme.


Do misky nasypeme mouku, parmazán, přidáme vajíčka, mléko a sůl. Mixérem vyšleháme hladké hustší těstíčko. Těstíčko necháme chvíli odpočinout, ještě se . Nejdříve připravíme těstíčko na obalování. Ke lžícím hrašky přidáme 1ml vody.


Promícháme do hladké konzistence majonézy nebo řidší hořcice a necháme . Seznamte se s indickou klasikou, smaženými PAKORY, v letní české. Obalovaný květák , patizon, cuketa. Mezitím si připravte těstíčko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky