čtvrtek 12. dubna 2018

Florcom profesionální substrát

PROFESIONÁLNÍ SUBSTRÁT - pro balkónové rostliny - profi SB. Použití a charakteristika: Speciální substrát určený pro pěstování všech balkónových rostlin . Kolik druhů substrátů na květiny je Vám nabízeno? Já používám a prodávám jeden - profesionální substrát na balkónové a pokojové květiny, zeleninu a na vše . Etiketa, příbalový leták. Bližší informace pro zahradníky . Víte, v čem vypěstovali profesionální zahradníci ty nádherné letničky, petúnie, surfínie, muškáty, které prodávají v zahradních centrech? PROFI substráty jsou speciální substrátové směsi vytvářené pro konkrétní skupiny rostlin výhradně pro naše zahradnictví.


Je obohatený základnými živinami a . Cílem předložené práce je posouzení vlivu komerčně dostupných substrátů při pěstování. Výživa a hnojení profesionálních substrátů. Kokosový substrát pre balkónové.


Substrát pro pokojové rostliny l. Používám ho neředěný na roubované okurky. Balkonové rostliny vyžadují větší množství živin a kvalitní substrát , protože. Popis produktu: PROFÍK je řada profesionálních výrobků do které patří jak hnojiva tak substráty. Katalog substrátů , hnojiv a osiv. Obsahuje drtený liapor, bork.


Florcom profesionální substrát

Balenie: 45L vrece Váha: kg. Nabízíme substráty , které jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin. Pri takomto silnom poškodení už o náhrade fungicídu asi . Položky označené hvězdičkou jsou povinné.


Všechny naše substráty jsou vyrobeny na nových technologických linkách, díky kterým. PROFIMIX - Převratná novinka mezi pěstebními substráty Profi. Tvarově vyrovnaný kořen má atraktivní fialovou barvu a velmi dobrou skladovatelnost. Extenzivní a intenzivní substráty pro zelené střechy.


EPS Profi -Univerzální substrát. Komenského 25 Letohrad. Florcom SBS - substrát pro převislé petunie.


Nabízíme prodej profesionálního substrátu , který je vhodný na oživení, . Rašelina je vhodná ke zlepšení zahradních pů k jejich provzdušnění a vylehčení. FLORCOM Po dohodě možnost. Dále je vhodná pro přípravu pěstebních substrátů či . Počínaje HOBBY substráty , širokým sortimentem profesionálních substrátů ,. Dopřejte svým petůniím a surfiniím kvalitní substrát Florcom vyrobený přímo pro ně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky