úterý 10. dubna 2018

Kamery v novém jičíně

Leuzea saflorová - maralí kořen , parcha léčivá, parcha saflorová , rapontikum. Podle výzkumů z posledních let má leuzea saflorová účinek blízký účinku . Rostlina má několik synonym, z nichž nejužívanější je leuzea saflorová , leuzea světlicová či parcha saflorová. Parcha léčivá je původem z jižní Sibiře.


Výborná lahůdka i pro DIABETIKY.

Obsahují jemně mletý kořen. Výrazného povzbuzujícího účinku se používá při doléčování nemocí, . Má pozitivní vliv na játra, je vhodný při nechutenství, podporuje trávení. Maralí kořen je tradiční posilující a omlazující . Je známá také pod názvem „maralí kořen “, který získala od ruských osadníků na Altaji.


Její výtažek hojně posiluje tělní funkce, celkově tonizuje organismu, má zdravý, příznivý vliv na lidskou imunitu i . Ucelená metodika pěstování parchy saflorové se zaměřením na nové,. Název maralí kořen dostala podle tamních jelenů maralů, kteří na podzim vykopávají .

Můžete ji znát také pod názvy parcha saflorová nebo maralí (též maralový) kořen. Inu, stimuluje duševní funkce, celkově povzbuzuje . Maralí tinktura: připravíme si 5l destilátu přidáme 100g kořene a luhujeme. Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití tohoto produktu.


Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Popis: Statná vytrvalá horská bylina tvořící mohutnou přízemní . Latinský název: Leuzea carthamoides . Další názvy pro tuto bylinu jsou například maralí kořen , maralový kořen , parcha saflorová. Leuzea vytváří v prvním roce vegetace přízemní listovou růžici. Radix rhapontici cardham (maralan, parcha saflorová ). Cena za měrnou jednotku (1g): 12Kč.


Přírodní bylinný extrakt z kořenů léčivé rostliny maralího kořene. Lidově se tomuto léčivému bodláku říká maralí kořen. Na Sibiři, odkud pochází, totiž jeho . Jan Ze Sibiře pochází známý rostlinný harmonizátor - parcha saflorová (léčivá), nazývaná také leuzea či maralí kořen , podle jelena marala, který .

Maral kořen , Leuzea, anabolikum, adaptogen,afrodiziakum. Rhaponticum carthamoides (Willd.) Iljin. Sep Dále kořeny rostlin z planě rostoucích je to pampeliška, kostival, kozlík. Máta peprná - Přirozená . O příznivých účinkách této byliny na lidský organizmus se dozvíte v HERBÁŘI ROSTLIN nebo na veřejně přístupných zdrojích na internetu. Pelyněk kozalec (estragon).


Normální funkce imunity, jater, pokožky. Bříza bělokorá, Přispívá k normálnímu trávení a detoxikaci. Send this page to a friend who might be interested in the item below. Pročištění Přirozená obranyschopnost.


Zvyšuje fyzickou i psychickou odolnost a odstraňuje únavu. POPIS: Tato rostlina (obr. 32) si v poslední době vybudovala velmi. SBĚR A EXTRAKCE: Pro naše účely sbíráme jak semena, tak kořeny.


Slovenský název matečné rostliny: Leuzea šuštivá. Proč se nazývá maralí kořen ? Jan Co je leuzea saflorová za rostlinu, jaké účinky a pozitivně látky obsahuje její maralí kořen a jak použít tento kořen leuzey? Přípravky ve formě vodně-alkoholických extraktů z oddenků s kořeny mají . Ruští vzpěrači používali půl gramu mletého kořene byliny Suma pfaffia.


Hledáte semena maralí kořen ? Maralový kořen - parcha léčivá, saflorovitá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky